BIST 9.916
DOLAR 32,45
EURO 34,74
ALTIN 2.439,48
HABER /  MAGAZİN

Kerimcan Durmaz fiyatını ikiye katladı!

Sosyal medyadaki paylaşımları ile ünlenen şimdilerde ise paraya para demeyen Kerimcan Durmaz'ın kazancı dudak uçuklatıyor.

Abone ol

Kerimcan Durmaz fiyatını ikiye katladı. Eğlence sektörünün aranan isimleri arasında yer alan Kerimcan Durmaz'ın 2 saatlik kaşe bedelini duyanların dudağı uçukluyor.

Makyözlüğü bırakıp DJ'liğe soyunan Kerimcan Durmaz, son olarak İşte Benim Stilim yarışmasında jüri üyesi olarak karşımıza çıktı. Üst üste gelen projelerle birlikte fiyatını katlayarak yoluna devam eden Kerimcan Durmaz, magazinde gündem konusu olmaya devam ediyor. 

KERİMCAN İLE 2 SAAT EĞLENMENİN BEDELİ...

Sosyal medya paylaşımları ile hayatımıza giren Kerimcan Durmaz, karşısına çıkan projeleri başarılı şekilde değerlendirmeye devam ediyor. Öyle ki eğlence hayatının parlayan yıldızı bir anda kazancını 2 katına dahi çıkarmayı başardı. Kerimcan Durmaz, DJ olarak sahne aldığı mekanlarda 15 bin lira karşılığı boy gösterirken artık 2 saatlik performans için 25 bin lira kazanıyor.

35 BİN TL'Yİ ELİNİN TERSİYLE İTTİ

 Samsun'da uğradığı saldırı sonrasında Marmara ve Ege Bölgesi dışında çalışmama kararı alan Kerimcan Durmaz, Gaziantep'te bulunan bir mekândan 35 bin TL'lik teklifi reddetti.

AYLIK KAZANCI ASGARİ ÜCRETİN EN AZ 142 KATI

Kerimcan Durmaz'ın aylık gelirinin 200 bin TL üzerinde olduğu söyleniyor. Ekstra projelerle kazancını daha da yükselttiği söylenen Kerimcan Durmaz, Temmuz ayında çıktığı mekanlardan da 600 bin TL kazandığı konuşulmuştu. Aldığı paralarla adından sıkça söz ettiren sosyal medya fenomeni Temmuz ayında 10 farklı mekanda 46 kez sahne almıştı.