BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kepezli minik boksçular gümbür gümbür

Kepez Belediyespor Boks Takımı, Türkiye Minikler Ferdi Boks Şampiyonası’nda 1 birincilik, 4 üçüncülük kazandı.

Abone ol

Konya’da düzenlenen Türkiye 13-14 Yaş Minikler Ferdi Boks Şampiyonası’nda 54 kiloda Adem Furkan Avcı, Türkiye Şampiyonu olurken, +76 kiloda Muhammet Dalyan üçüncülük kürsüsüne çıktı.

Türkiye Şampiyonu olan Avcı, Sırbistan'da düzenlenecek olan Avrupa Öğrenciler Boks Şampiyonası'nda Boks Milli Takımı’nı formasını giyecek. Türkiye Alt Minikler Ferdi Boks Şampiyonası’nda da Kepez Belediyesporlu Mumin Kılıç (32,5 kg), Naif Yıldız (54kg) ve Yasin Süzen (41,5 kg) üçüncü oldu.

Başarılarıyla Antalya’nın gururu olan boksörler, Antrenör Emin Günarhan ile birlikte Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü’yü ziyaret etti. Kepez Belediyespor Kulübü Başkanı Ahmet Ünlüoğlu’nun da yer aldığı ziyarette Başkan Tütüncü, boksörleri, Antrenörleri Gürhan ve Deniz Tahincioğlu’nu başarılarında dolayı kutladı.

Futbol ve hentboldan sonra bir Türkiye şampiyonluğu sevincini de boksta yaşadıklarını belirten Başkan Tütüncü, spora yaptıkları yatırımın meyvesini şampiyonluk olarak almanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Başkan Hakan Tütüncü, “Çocuklarımıza hem spor yaptırmalıyız hem de sporun alt yapısına kazandırmalıyız. Türkiye şampiyonalarında başarı kazanan sporcularımızı, ülke genelinde güçlü sporcular haline getirmeliyiz. Yeni Cemal Kamacıları Kepez’den çıkarmamız lazım” şeklinde konuştu

Kepez Belediyespor Boks Takımı Antrenörü Emin Günerhan da, yeni Türkiye şampiyonlukları kazanacaklarını kaydederek, “Alt yapımızda çok yetenekli boksörlerimiz var. Sayın Başkanımızın destekleriyle her geçen gün daha iyiye gidiyoruz.” Dedi.