BIST 9.916
DOLAR 32,51
EURO 34,88
ALTIN 2.430,40
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kepez'de 600 çocuk sünnet ettirildi

Kepez Belediyesi tarafından bu yıl ikincisi düzenlenen sünnet şöleninde 600 çocuk sünnet edildi.

Abone ol

Kepez Belediyesi tarafından maddi durumu iyi olmayan aileler için sünnet şöleni düzenlendi. Hasan Doğan Stadı'nda bu yıl ikincisi düzenlenen şölene 600 çocuk katıldı.

Şölene Kepez Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Samani ve 5 bine yakın Kepezli katıldı.

An-Deva Sağlık Grubu'nun merkezlerinde hijyenik bir ortamda oldukları sünnet operasyonu sonrasında çocuklar, erkekliğe ilk adımı atmanın mutluluğunu yaşadılar.

Kepez Belediyesi hizmet binası önünde ise çocuklar Başkan Hakan Tütüncü ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi. Konvoy halinde şölen alanına gelen çocuklar burada palyaçoların ve akrobatların gösterisiyle doyasıya eğlendi.

Şölende konuşan Kaymakam Mehmet Ali Özyiğit, ailelere 'Çocuklarınızı sevin' çağrısı yaparak, sevgisiz bırakılan çocuklara kötü niyetli kişilerin sahip çıkabileceği uyarısında bulundu.

Başkan Hakan Tütüncü ise "Önümüzdeki yıllarda da vatandaşların sevincini, heyecanını her zaman paylaşacağız. İlçe halkıyla hep birlikte olduk, onların sevincini hüznünü paylaştık" dedi.