BIST 10.277
DOLAR 32,24
EURO 34,76
ALTIN 2.382,83
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Kentli Dergisi yayın hayatına başladı

Türkiye çapında 41 belediyenin üye olduğu Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği, çalışmalarını kamuoyuna duyurabileceği 'Kentli Dergisi'ni okuyucularıyla buluşturdu.

Abone ol

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği'nin resmi yayın organı olan 'Kentli Dergisi', üye belediyelerin uygulamalarını ve projelerini rahatlıkla dile getirebilecekleri bir platform olmayı hedefliyor.

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği ve Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, derginin ilk sayısında kaleme aldığı yazısında, belediyelerin bireyden hareketle topluma ve kente ulaşan, insanı merkeze koyan politikalar izlemek zorunda olduğunun altını çizerek, sağlıklı kentlerin, ancak insan odaklı hizmetlerle mümkün olabileceğine vurgu yaptı.

YILDA 4 KEZ ÇIKACAK

Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği'nin merkezinde, hedefinde ve önceliğinde insan olduğunu vurgulayan Altepe, "Hedefimizde insana yaraşır, insana yakışır hizmetler sunmak ve kentler kurmak var. İşte tam da bu noktada eşitsizlikleri kaldırmak için herkese eşit mesafede durmak var" dedi.

Yılda 4 kez yayınlanacak olan dergi, yayınında akademik çalışmalara da yer veriyor. Sağlıklı Kentler Birliği'nin sesini daha fazla duyurabileceği bir alan olan dergide, belediyelerin projeleri akıcı bir uslupla ele alınıyor.