BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Kendini ve ailesini yakmak istedi

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bunalıma girdiği iddia edilen kişi, hamile eşi ve 5 çocuğunun içinde bulunduğu otomobilde üzerine benzin döke...

Abone ol

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde bunalıma girdiği iddia edilen kişi, hamile eşi ve 5 çocuğunun içinde bulunduğu otomobilde üzerine benzin dökerek kendini yakmak istedi.
Edinilen bilgiye göre, olay, saat 23.30 sıralarında Cumhuriyet Meydanındaki Hükümet Konağı önünde meydana geldi. Hurdacılık yaptığı öğrenilen ve ödeyemediği borçlarından dolayı bunalıma giren Nuri T.(43), hamile eşi ve 5 çocuğunun da içinde bulunduğu otomobilde üzerine benzin dökerek kendisini ve ailesini yakmak istedi.
Olayı görenlerin ihbarı üzerine gelen polis ekipleri, Nuri T.’yi ikna etmeye çalıştı. Nuri T., elindeki çakmağı ateşlemeden polis tarafından durduruldu. Nuri T.’nin yanındaki eşi ile çocukları da, korku dolu gözlerle olan biteni seyretti. Polis tarafından gözaltına alınan Nuri T., hamile eşi ve 5 çocuğu ile birlikte hastaneye götürülerek sağlık kontrolünden geçirildi. Nuri T., polisteki sorgusunun ardından serbest bırakıldı.
(İHA)