BIST 9.717
DOLAR 32,48
EURO 34,95
ALTIN 2.438,07
HABER /  DÜNYA

Kendini satışa sundu rekor kırdı!

Evini evlenme şartıyla satışa çıkartan kadın rekor düzeyde alıcı buldu. Endonezya'nın Java adasında bir güzellik salonu işleten Wina Lia adlı dul bir kadın, koca bulmak için evini kendisi ile birlikte satışa çıkardı.

Abone ol

Bir emlak şirketi ile anlaşan Wina Lia alıcılara dul ve iki çocuk sahibi olduğunu hatırlatarak 75 bin dolara satışa çıkardığı evini almak isteyenlere kendisi ile evlenme şartı getirdi.

İlana bir resmini de koyan Lia alıcılardan ciddi olmasını ve pazarlık yapmayacağını özellikle vurguladı.
Evi satın almak isteyenler için ilana "Bu evi aldığınızda ev sahibine benimle evlenir misiniz diye sormalısınız' notu düşüldü.

2+1 + 1 DUL

40 yaşında ve dul olan Wina Lina 'nın bu sıradışı ilanı dünya medyasına da haber oldu. İlandaki ev tek katlı , iki yatak odası, iki banyo ve bir kapalı otoparktan oluşuyor.

HEM EV HEM EŞ FİYATI
wina-lia-sang-janda-cantik-penjual-rumah-yang-bisa-dinikahi-senin.jpgWina Lina'nın sıradışı ilanındaki evinin fiyatı 75 bin dolar. Sıradışı teklif hızla sosyal medya kullanıcıları arasında yayılınca rekor düzeyde başvuru çıktı. 'Bekar bir anne olan' Lina böyle bir ilanı neden verdiğine ilişkin sorulara 'Zaten bir evlenmek istiyordum' yanıtını verdi.

POLİS SORUŞTURMA AÇTI
Bu olağandışı ilan üzerine polisin Wina Lia'nın evine giderek soruşturma başlattığı belirtiliyor. 
Polisin soruşturması üzerine suçu emlak şirketinin üzerine atan bayan Wina Lina “fikir onlardan geldi" dedi...
wina-beli-rumah_20150309_170648.jpg
Lia : ' Bana dul musun dediler evet dedim Evini almak isteyende dulsa ve seninle evlenmek istiyorsa gene evini satmak istermisin dediler. Cevabım neden olmasın dedim."

İŞTE 'EVİMLE BİRLİKTE SATILIĞIM' İLANI

wpid-wp-1425899270430.jpeg
REKOR TALİPLİ ÇIKINCA...
Wina Lina sıradışı ilanıyla rekor oranda talipli toplayınca dünya medyasının da gündemine çıktı.
wina-lia_1003_2.jpg