BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Kenan Işık'ın o sözlerine yanıt var!

Kenan Işık patladı: 'Master yapan bir insan. O master'dan ne beklersiniz ki bilmiyorum'

Abone ol

Tv8'de yer alan "Böyle Bir Şey Var Mı?" isimli programına telefon ile bağlanan sunucu Kenan Işık, KKTC'nin kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş'ın sesini tanımayan yarışmacıya neden sinirlendiğini canlı yayında anlattı.

Merhum Rauf Denktaş'ın sesini tanımadığı için canlı yayın sırasında yarışmacı Aydilek Erem'e "Vah vah" diyerek sert bir dille tepki gösteren Kenan Işık şöyle konuştu:

"Şimdi izlediğim zaman biraz fazla yüklenmişim, yine de yapmamam lazımdı ama sıcak bir gündem olduğu için tepkimi gösterdim. Toplum olarak dikkatsiz bir toplum olduk. Etrafımızda açan çiçeği bile artık fark edemiyoruz.

Tiyatro oyunculuğu eğitiminde duyuları geliştirmek önemlidir. Yarışmanın bir tarafı da bu, insanları buna özendirmek. Bilginin böyle bir fonksiyonu var bence, bildikçe olumlu anlamda gelişir, değişirsiniz.

Bütün medyada her an söz edilen ve bir gün önce vefat eden bir isim. Master yapan bir insan. O master'dan ne beklersiniz ki bilmiyorum. Ben kimseyi sorgulama durumunda da değilim. Ama bu bence iyi bişey değil. Halkı için savaşan çok az insan var lider vasıflı önder vasıflı insanlar. Rauf Denktaş öyle biriydi bunun bilinmemesi de beni biraz ürküttü"

KENAN IŞIK'A KIRGINIM

Yarışmacı Aydilek Erem de Böyle Bir Şey Var Mı? programında telefonla yayına katılarak, "Sesi tanıyamıyor olmak o insan hakkında bilgi sahibi olmamam anlamına gelmez. O gün de kırıldım. Kenan Işık'a kırgınım. Kenan Işık'ın bana özrü nasıl olacak çok merak ediyorum" dedi.

İŞTE O ANLAR