BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Kemal Kılıçdaroğlu'nun sözlerine Topbaş'tan sert tepki

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Kemal Kılıçdaroğlu'nun 'vatandaşlar CHP'li belediyelerde tatillerini geçirsinler' sözlerini eleştirdi.

Abone ol

Kadir Topbaş, CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun 'Nefes almak istiyorsanız CHP'li belediyelerin olduğu yerlere gideceksiniz. Niçin İstanbullular hafta sonu CHP'li belediyelerin olduğu ilçelere akın ediyorlar?' sözlerine sert tepki gösterdi.

Topbaş, "Zaman zaman duyuyorum, ana muhalefette siyaset yapanlar ve 'yiğidi öldür hakkını vermeyi' bilmeyenler, sağda solda farklı konuşuyorlar. Eğer, onların konuşmaları doğru olsaydı, biz zaten burada olmazdık. Vatandaş onlara inansaydı, biz olmazdık. Bugün Sayın Kılıçdaroğlu diyor ki, 'Tatil yapmak istiyorsanız CHP'li belediyelere gelin'. İstanbul'un ne halden nereye geldiğini bilenler, bugünkü İstanbul ile iftihar etmekte ve söylemekteler. Biz geriye bakmıyoruz. Çünkü, koşan adam geriye bakarsa düşer. Daha çok hizmet etmek zorundayız. Sorunları çözmek bizim asli görevimiz. Yetkilendirmeyi vatandaşımız yaptı ve biz hizmet yapıyoruz. Bundan dolayı da vatandaşın bize olan güveni giderek artmakta. Burada halk da Halik de biliyor. İstanbul'un geldiği noktaya ve yaşadığı gelişmeye hep birlikte tanıklık etmekteyiz" değerlendirmesinde bulundu.