BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Kazım neden Feneri istedi?

Beşiktaş'ı değil de neden Fenerbahçe'yi istedi? İmza töreninde konuştu.

Abone ol

Fenerbahçe, dış transferde milli futbolcu Colin Kazım Richards ile 4 yıllık sözleşme imzaladı. Kazım Türkiye'nin en büyük kulübüne geldiğini söyledi.

Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'ndaki basın odasında yapılan ve asbaşkan Neşet Yalçın ile genel sekreter Vedat Olcay'ın hazır bulunduğu törende, Kazım, kendisini 4 yıllığına sarı-lacivertli renklere bağlayan sözleşmeye imza attı.

NEDEN FENERBAHÇE?

Colin Kazım Richards ise Türkiye'nin en büyük kulübüne geldiğini ifade ederek, ''Çok mutlu ve heyecanlıyım. Burada büyük işler yapacağım. Bir an önce bu sahada futbol oynamak için sabırsızlanıyorum. Bu kulübün daha büyük amaçları olduğunu biliyorum. Bu amaçları hep beraber gerçekleştireceğiz'' diye konuştu.

YILLIK 1 MİLYON EURO ALACAK

Milli oyuncunun kulübü Sheffield United ile yapılan uzun pazarlıklardan sonra transfere son noktayı koyan sarı-lacivertli kulüp, Colin Kazım'ın bonservisi için 1 milyon 275 bin pound ödeyecek. Beşiktaş'ın da ısrarla istediği ancak sonuçlandıramadığı bu transferde Fenerbahçe'nin golcü oyuncuya da yıllık 1 milyon euro vereceği öğrenildi.