BIST 10.083
DOLAR 32,48
EURO 34,81
ALTIN 2.439,10
HABER /  DÜNYA

Kazalar MOBESE’de

Kastamonu’da kırmızı ışık ihlali yapan ve trafik kurallarını hiçe sayan sürücülerin neden olduğu kazalar MOBESE’ye yansıdı. <br/>Kastamonu ...

Abone ol

Kastamonu’da kırmızı ışık ihlali yapan ve trafik kurallarını hiçe sayan sürücülerin neden olduğu kazalar MOBESE’ye yansıdı.
Kastamonu Emniyet Müdürlüğü son aylarda meydana gelen trafik kazalarına ait görüntüleri basına dağıttı.
İftar saatine yakın meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi de yaralandı. Çevre yolundan şehir merkezine gelen Sacit K. yönetimindeki kamyon ile şehir merkezinden çevre yoluna çıkmak üzere olan Hasan K. idaresindeki otomobil, Daday Kavşağı yakınında yol yapımı nedeniyle yolun tek şeride düştüğü bölgede kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle otomobil hurdaya dönerken araçta bulunan Armağan Durmaz, olay yerinde hayatını kaybederken sürücü Hakan K. ile yolculardan Zekeriya Çiğdemliol, Sevim Çiğdemliol ve Büşra Topçu yaralandı.
Görüntülerde yer alan ikinci kaza ise Ayrıca Daday Kavşağı’nda da gece geç vakitlerde meydana geldi. Kırmızı ışığa aldırış etmeyen iki sürücü kafa kafaya çarpıştı. Kazada yaralanan otomobil sürücüleri hastaneye kaldırıldı.
Diğer bir kaza ise Süt Kavşağı’nda yaşandı. Sola dönmek isteyen otomobil sürücüsü yoldan geçen bisikletliye çarptı. Havalanarak yere çakılan bisikletlinin imdadına çevredeki vatandaşlar yetişti. Ağır yaralanan bisikletli hastaneye kaldırıldı.
Ayrıca MOBESE öyle bir görüntü takıldı ki görenler hayrete düştü. Yolda arızalanan bir araç, çekici çağırmak yerine bir minibüsün arkasına bağlanarak tehlikeli bir şekilde trafikte işte böyle hareket etti. Minibüsün arkasına ters bağlanan araç, adeta kazaya davetiye çıkarttı.
(İHA)