BIST 10.046
DOLAR 32,47
EURO 34,77
ALTIN 2.423,54
HABER /  DÜNYA

Kayıp turist kızı polis buldu

Muğla’nın Marmaris ilçesinde dün gece saatlerinde kaybolan ve kendisinden haber alınamayan 16 yaşındaki İngiliz genç kız polis tarafından bu...

Abone ol

Muğla’nın Marmaris ilçesinde dün gece saatlerinde kaybolan ve kendisinden haber alınamayan 16 yaşındaki İngiliz genç kız polis tarafından bulundu.
Edinilen bilgiye göre; İngiltere’den Marmaris’e tatile gelen aile Şirinyer Mahallesinde bir restoranda yemeğe gitti. 16 yaşındaki İngiliz genç kız J.L.F burada ailesiyle tartıştı. Tartışmanın ardından genç kız restorandan ayrıldı ve ortadan kayboldu. Kızlarının arkasından koşan İngiliz anne ve baba bir süre J.L.F’yi restoran civarındaki ara sokaklarda aradı ancak bulamadılar. Daha sonra durumu polise bildiren aile karakola giderek şikayette bulundular. Kızlarının kaçırılmış olabileceği ihtimalinden şüphelenen aile polisten yardım istedi. Marmaris polisi genç kızın fotoğraflarını çoğaltarak ilçede devriye gezen tüm ekiplere dağıttı. İngiliz ailenin yemek yediği restoran civarındaki tüm güvenlik ve MOBESE kameraları da incelendi ancak genç kızın izine rastlanılmadı.
J.L.F, öğlen saatlerinde devriye gezen bir polis ekibi tarafından kaybolduğu yere yakın bir bölgede bulundu. Marmaris Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro’ya getirilen kız, anne ve babasına teslim edildi.