BIST 10.793
DOLAR 32,21
EURO 34,82
ALTIN 2.417,37
HABER /  GÜNCEL

Kayıp çocuk bulundu

Siirt’te pikniğe giderken kaybolan ve kendisinden iki gün haber alınamayan 7 yaşındaki çocuk çalılıkların arasında sağ olarak bulundu. <br/>...

Abone ol

Siirt’te pikniğe giderken kaybolan ve kendisinden iki gün haber alınamayan 7 yaşındaki çocuk çalılıkların arasında sağ olarak bulundu.
Edinilen bilgilere göre, jandarma ekipleri ile vatandaşlar, önceki gün arkadaşlarıyla pikniğe giderken kaybolan Muharrem Dündar’ı (7), arama çalışması başlattı. Batman’dan gelen arama kurtarma ekipleri de küçük çocuğun suya girmiş olabileceği ihtimaline karşı Başur Çayı’nda aramalarda bulundu. Yapılan tüm uğraşlara rağmen küçük çocuğa ulaşılamadı. Arama çalışmalarının ikinci gününde kaybolan Dündar, piknik yaptıkları alanın yaklaşık 400 metre uzağında çalıların arasında bulundu. Ekipler tarafından hazır bekletilen 112 acil servis ambulansıyla Siirt Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Muharrem Dündar, tedavi altına alındı. İki gün boyunca hiçbir şey yemediği tespit edilen çocuğun bitkin olduğu ve konuşmakta güçlük çektiği belirtildi.
Siirt Devlet Hastanesi’nde yapılan tedavisinin ardından Dündar, taburcu edildi. Ailesi, çocuklarının sağ olarak bulunmasının mucize olduğunu ifade ederek yetkililere teşekkür etti.
(İHA)