BIST 9.693
DOLAR 32,50
EURO 34,69
ALTIN 2.499,53
HABER /  GÜNCEL

Kayıp balıkçının cesedi bulundu

Sinop'ta iki gün önce deniz kenarındaki kayalık yamaçta balık tutmaya gittikten sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 55 yaşındaki Nazmi Akdemir'in cesedi bugün denizde bulundu.

Abone ol

Sinop'ta yaşayan amatör balıkçı Nazmi Akdemir, iki gün önce olta ile balık avlamak için Hamsilos mevkiinde deniz kenarındaki kayalık yamaca gitti. İki çocuk babası Akdemir'in akşam evine dönmemesi üzerine yakınları polise haber verdi. Polis tarafından yapılan aramada Akdemir'e ait 57 AV 709 plakalı otomobile ulaşıldı. Bölgede arama yapan polis Akdemir'i bulamayınca aramaların Karadeniz'de yapılmasına karar verildi.

Sinop Emniyet Müdürlüğü Deniz Şubesi Sualtı Grup Amirliği, il Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ekipleri bot ile denizde arama yaptı. Ekipler Akdemir'in cesedini, bugün kaybolduğu yerin yakınlarında denizde buldu. Ceset kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için otopsi yapılmak üzere Sinop Atatürk Devlet Hastanesi morguna götürüldü. Olayla ilgili polis tarafından başlatılan soruşturmanın devam ettiği belirtildi.