BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,81
ALTIN 2.393,53
HABER /  GÜNCEL

Kayıp 3 genç feci halde bulundu!

17 yaşında 3 gençten 25 gündür haber alınamıyordu. Aileler perişan olmuştu. Bugün bulundular ama artık çok geçti.

Abone ol

Balıkesir'de kendilerinden 25 gündür haber alınamayan biri 17 yaşında 3 genç öldürülmüş halde bulundu.

Edinilen bilgiye göre, 9 Ocak tarihinde evlerinden ayrıldıktan sonra kendilerinden bir daha haber alınamayan Samet Erkutoğlu (17), Ercan Altuntaş ve Serkan Özmen isimli 3 gencin cesetleri bulundu.

Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerinin 20 gündür süren titiz çalışmaları sonucunda kayıp gençlerin cinayet kurbanı oldukları ortaya çıkarıldı.

ÖLDÜRÜLÜP ORMANA GÖMÜLMÜŞ

Olayla ilgili çok sayıda şüpheli şahsı gözaltına alan polis ekipleri bu şahısların ifadelerinden yola çıkarak olayı aydınlattı. Kayıp gençlerin cesetleri Ortamandıra ve Ertuğrul köylerinin dağlık kesiminde öldürüldükten sonra çukurlara gömülmüş halde bulundu. Üzerleri kaya parçası ve çalılarla örtüldükten sonra gömülen cesetler Cumhuriyet Savcısı'nın nezaretinde İl Jandarma Komutanlığı ekipleri ve sivil polisler tarafından güçlükle çıkarıldı.
Balıkesir Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturmada polisin 7 şüpheliyi gözaltına aldığı, bu şahıslarla birlikte 1 tabanca ve 1 tüfek ele geçirildiği, soruşturmanın genişletilerek devam ettiği bildirildi.

AİLELER PERİŞAN OLDU

Samet Erkutoğlu, Ercan Altun ve Serkan Özmen'in aileleri, çocuklarının kaybolmasıyla ilgili olarak özel bir televizyon kanalında yayınlanan programa konuk olmuş ve mağduriyetlerini dile getirmişlerdi. Ülke gündeminde tartışılan kayıp gençlerin öldürülüp dağda gömülmüş olarak bulunması infiale yol açtı.