BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Kaybolan Çiçekler yeni yayın saati

ABT Yapım’ın yapımcılığını İnci Ertuğrul’un sunuculuğunu üstlendiği ‘’Kaybolan Çiçekler’’ ekranlara damgasını vuran konuları ile bundan böyle hafta içi her gün 10:45’te izleyenleriyle buluşacak.

Abone ol

Ekranların fenomen programı ‘’Kaybolan Çiçekler’’ nefes kesen bölümleriyle FOX izleyicilerinin evlerine konuk olmaya devam ediyor.

Hafta içi her gün FOX’ta yayınlanan program çocuklarını bulmak ve onlara kavuşmak isteyen aileleri ağırlıyor. Sunuculuğunu İnci Ertuğrul’un yaptığı Kaybolan Çiçekler’in bu hafta içi her gün 10:45’te yayınlanacak olan bölümlerine bir buçuk yıldır annesi tarafından babasına ve babaannesine gösterilmeyen minik Ali’nin dosyasında ortaya çıkan olaylar damgasını vururken 3 ay önce kaybolan 14 yaşındaki lösemi hastası Hasret’in arama çalışmaları herkese heyecanlı dakikalar yaşatacak.

Ortaya çıkacak yeni bilgi ve belgelerle nefesleri kesen konulara tanıklık edeceğiniz anların yaşandığı Kaybolan Çiçekler’i yeni saatinde kaçırmayın. Kaybolan Çiçekler hafta içi her gün saat 10:45’te FOX’ta!