BIST 9.138
DOLAR 32,38
EURO 35,03
ALTIN 2.326,89
HABER /  MEDYA

Kaybolan Çiçekler Esila'ya şiddet uygulayan annesi ne yapacak?

Fox Tv'de yayılanan Kaybolan Çiçekler'de ortaya çıkan bir görüntü izleyenleri adeta şoke etti. 1.5 yaşındaki kızı Esila'ya şiddet uygulayan Tuğba Hanım'ın canlı yayına çıkıp çıkmayacağı merak konusu oldu. Peki Tuğba Hanım canlı yayına çıkacak mı 12 Aralık yayınına bakın.

Abone ol

ZONGULDAK'ta ortaya çıkan bir görüntü izleyenleri adeta şoke etti. Tuğba isimli bir kadının 1.5 yaşındaki kızı Esila'ya şiddet uygulaması infial etkisi yarattı. Peki Tuğba Tülübaş canlı yayına katılacak mı? 

1.5 yaşındaki Esila anne şiddetine maruz kaldı. Canlı yayına bağlanan baba odaya nasıl kamera yerleştirdiğini boşanmak üzere olan eşinden nasıl şüphelendiğini anlattı. Cuma gününden beri torununu görmeyen babaanne ise gözyaşlarını tutamadı. Baba Erdem Tülübaş olayı şöyle anlatıyor: 3 ay önce eve geldiğimiz zaman bebeğimin vücudunda morluklar gördüm. Şüphelendikten sonra odaya kamera yerleştirdim ve yaşananları emniyete götürdüm. Daha sonra anneye uzaklaştırma cezası verildi. Fakat 3 ay sonra tekrar eve gelme cezası kalktı ve cuma günü Esila'yı alıp kayıplara karıştı!

TUĞBA: EŞİM BANA ŞİDDET UYGULADI Tuğba Hanım iddiaya göre eşi Erdem Tülübaş'tan şiddet gördü. Eşinden şiddet gördüğü için çocuğuna şiddet uyguladığını söyleyen Tuğba Tülübaş, Erdem Tülübaş'a asla yerini söylemeyeceğini fakat Kaybolan Çiçekler ekibini evine davet edeceğini de sözlerine ekledi.

TUĞBA HANIM TELEFONLARI AÇMIYOR Önce canlı yayına çıkacağını söyleyen daha sonra ise telefonları açmayan anne Tuğba hanım Çorlu'da yaşıyor. Baba Erdem Tülübaş yeniden dava açtı ve neler olacağı merakla bekleniyor.

BUNU ÖZ ANNE YAPMAZ: Çorlu'daki mahkemeye görüntüleri sunacağını ve çocuğunun velayetini almaya çalışacağını dile getiren Erdem Tülübaş, "Bu görüntüleri görünce velayeti annesine vereceklerini sanmıyorum. Bir öz anne, yapmaz bunu. Defalarca tokat atıyor ve küçük yavrum korkudan küçük poşetin arkasına saklanmaya çalışıyor. Ondan sonra yere fırlatıyor, çocuğu ve kızım ağlıyor. Dönüp, bakmadan mutfağa gidiyor. Ben, çocuğum evden ben çıkarken ağlıyordu. Onunla aynı evde kalmak istemiyordu. 'Gırgır nerede?' diye kızımı dövüyor. Bunu öz anne yapmaz. Ben, çocuğum gittiğinden beri ne yiyorum ne içiyorum. Gidiyorum, elbiselerini kokluyorum" dedi.