BIST 9.072
DOLAR 32,37
EURO 34,97
ALTIN 2.326,17
HABER /  GÜNCEL

Hüseyin Korkmaz kimdir eşi nereli FETÖ'cü polis itirafçı oldu

Hüseyin Korkmaz kimdir aslen nereli kaç yaşında? ABD'de devam eden Reza Zarrab davasında Türkiye'de aranan ve bir dönem tutuklu kalan eski polis Hüseyin Korkmaz itirafçı oldu. Herkes Hüseyin Korkmaz'ın özel hayatı ve biyografisini merak ediyor.

Abone ol

17 - 25 Aralık'tan sonra tutuklanan Hüseyin Korkmaz, ABD'ye kaçmıştı. Reza Zarrab davasında itirafçı olan Hüseyin Korkmaz en çok merak edilen isimlerden biri. Gelin hep birlikte Hüseyin Korkmaz'a bakalım.

New York'ta İran yaptırımlarının yasa dışı yollarla delindiği yönündeki iddialarla ilgili görülen davanın bugünkü duruşmasında , eski İstanbul Mali Suçlarla Mücadele Şubesi Müdürü Komiser Yardımcısı Hüseyin Korkmaz tanık olarak ifade verdi. Savcılık, telefon dinlemelerinin ve ilgili belgelerin nasıl elde edildiğine dair "bir ya da birden fazla tanığı" kürsüye çıkaracağını bildirmişti. Mahkemede tanıklık yapabilecek ya da adı geçebilecek kişiler listesinde 17-25 Aralık 2013 soruşturmalarında yer alan ancak daha sonra görevden ihraç edilen bazı polislerin ve savcıların isimleri de yer almıştı. Korkmaz da bu listede yer alan isimlerden biri. Böylece, Korkmaz, savcılığın 17-25 Aralık 2013 tarihinde Türkiye'de yapılan soruşturmalarda elde edilen ve ABD'deki davada kanıt olarak dava dosyasına giren belge ve telefon dinlemelerle ilgili ilk tanık oldu.

2016 YILINDA TAHLİYE OLDU 2016 yılında tahliye olan Hüseyin Korkmaz daha sonra ABD'ye kaçtı. Hüseyin Korkmaz Güney Koreli eşi Leyla Korkmaz ile evli. Hüseyin Korkmaz'ın 3 yaşında Dilruba isimli bir kızı da bulunuyor. 

O komiser FETÖ - ABD işbirliğini ifşa etti! Nasıl kaçtı?