BIST 9.530
DOLAR 32,49
EURO 34,82
ALTIN 2.475,10
HABER /  GÜNCEL

Jet Fadıl suçsuz! Ona dava açmayın!..

Jet Fadıl suçsuzdur... Jet Fadıl’a dava falan açmayın... Bu adam 20 küsur yıldır bu milleti sürekli dolandırıyorsa ve insanlar hâlâ bu adama gidip parasını pulunu veriyorsa suç asla ve asla Jet Fadıl’da değildir... Dava açacaksanız Jet’e parasını kaptırana açın...

Abone ol

Bugüne kadar pek çok kez 'dolandırıcılık'tan gözaltına alınıp tutuklanıp serbest kalan "Jet Fadıl" lakaplı Fadıl Akgündüz, 2 bin 442 yıl hapis cezası istemiyle yargılandığı davada tahliye olur olmaz şirketlerinin içini boşalttı. Bilirkişi raporlarına giren bu skandalın ardından Habertürk yazarı Fatih Altaylı'dan çarpıcı bir yazı geldi.

'Jet Fadıl suçsuzdur' diyen Fatih Altaylı, 'Bence Jet Fadıl’a dava falan açmayın" dedi. "Bu adam 20 küsur yıldır bu milleti sürekli dolandırıyorsa ve insanlar hâlâ bu adama gidip parasını pulunu veriyorsa suç asla ve asla Jet Fadıl’da değildir" diyen Altaylı, "Dava açacaksanız Jet’e parasını kaptırana açın. 'Yargıyı boşuna oyalayacak kadar salak olmak'tan dolayı" ifadelerini kullandı. 

İşte Fatih Altaylı'nın o ironi dolu ama acı gerçeği tüm çıplaklığıyla ortaya koyan o yazısı:

JET FADIL SUÇSUZDUR : JET Fadıl yine dolandırmış. Dolandırıcılıkta kullandığı şirketlerin de içini boşaltıp araziye uymuş.Muhtemelen hakkında yine dava açılacaktır. Bence Jet Fadıl’a dava falan açmayın.
Bu adam 20 küsur yıldır bu milleti sürekli dolandırıyorsa, her gün her yerde bu dolandırıcılığın haberleri çıkıyor, konuşuluyorsa...
Ve insanlar hâlâ bu adama gidip parasını pulunu veriyor, varını yoğunu kaybediyorsa, suç asla ve asla Jet Fadıl’da değildir.
Kabahat buna parasını verendedir. Dava açacaksanız Jet’e parasını kaptırana açın. “Yargıyı boşuna oyalayacak kadar salak olmak”tan dolayı.