BIST 10.269
DOLAR 32,26
EURO 34,79
ALTIN 2.440,83
HABER /  DÜNYA

Katil Rambo'ya kötü son

Biri polis memuru 3 kişiyi öldüren Jordan Dorner, California eyaletindeki bir evde kıstırıldı.

Abone ol

Kulübe ateşe verildikten sonra Dorner'ın beynine kurşun sıkarak intihar ettiği belirtildi.

ABD'de 3 kişiyi öldüren ve işten atılmasına neden olan 13 kişi ve onların ailesini öldüreceğini açıklayan eski polis memuru Christopher Jordan Dorner, California eyaletindeki bir evde kıstırıldı. 2 kişiyi rehin aldığı belirtilen Dorner ile polis arasında çatışma yaşandı.dornerr.jpg

BİR POLİS DAHA ÖLDÜRDÜ
ABD basınında yer alan haberlere göre, "katil polis" Dorner tahta kulübede köşeye sıkıştırıldıktan sonra çatışmaya girdi. Çatışmada iki polis memuru yaralandı. Hastaneye kaldırılan polislerden biri hayatını kaybetti.

CESEDE ULAŞILDI
Dorner'ın saklandığı kulübeye göz yaşartıcı ve sis bombası atıldı. Operasyon devam ederken tahta kulübe alev aldı. Kulübeden daha sonra tek bir silah sesi duyuldu. ABD polisinin günlerdir peşinde olduğu Dorner'ın başına kurşun sıkarak intihar ettiği belirtildi. Polisin cesede de ulaştığı iddia edildi.

ABD'de düşmanlarından Hollywood filmi "Rambo" tarzı "intikam" almak amacıyla harekete geçen eski polis memuru Christopher Jordan Dorner'ın yakalanması için için başlatılan operasyon 6 gündür devam ediyordu.

Biri polis memuru 3 kişiyi öldüren Dorner, insansız hava araçlarının da kullanıldığı geniş çaplı bir operasyonla aranıyordu.

dorner.jpg