BIST 10.155
DOLAR 32,36
EURO 34,72
ALTIN 2.392,87
HABER /  GÜNCEL

Kasımpaşa Galatasaray maçının gollerini kimler attı?

Galatasaray Kasımpaşa maçı, Kasımpaşa'nın konuğu Galatasaray, Galatasaray Kasımpaşa maçı canlı anlatım, Galatasaray Kasımpaşa maçı golleri, Galatasaray Kasımpaşa maçı sonucu, Galatasaray Kasımpaşa maçı ne zaman?, Galatasaray Kasımpaşa

Abone ol

Real Madrid karşısında aldığı yenilgiyle morali bozulan Galatasaray, ligin flaş ekibi Kasımpaşa'ya takıldı.. Rakibi karşısında ilk yarıyı geride kapatan Aslan; sahadan beraberlikle ayrıldı, lider Fenerbahçe ile aradaki puan farkını azaltma şansını kullanamadı.. 
 
Galatasaray, mutlakgalibiyet parolasıyla gittiği Kasımpaşa deplasmanından 1 puanı zorkurtardı. Ev sahibi ekip Kasımpaşa, Malki'nin 11. dakikadaki golüyle Galatasaray karşısında maçı uzun süre 1-0 önde götürse de 60'ta BurakYılmaz skoru 1-1'e getirdi.   

MANCINI KADROYU DEĞİŞTİRDİ!
Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Kasımpaşa'ya konuk olan Galatasaray'da teknik direktör Roberto Mancini, kadrosunda değişikliğe gitti. 

Milli takım kampında yaşadığı sakatlık sonrası ligdeki Sivasspor ve UEFA Şampiyonlar Ligi'ndeki Real Madrid karşılaşmalarında forma giyemeyen Semih Kaya, Kasımpaşa mücadelesiyle yeniden formasına kavuştu. 

Mancini'nin Real Madrid maçı öncesi Sivasspor mücadelesinde yedek soyundurduğu ve son dakikalarda sahaya sürdüğü Drogba, bu kez ilk 11'deki yerini alırken, İtalyan teknik adamın Sivasspor karşısında ilk 18'e dahi almadığı Bruma ile Sabri Sarıoğlu ise bu karşılaşmada sahaya 11'de çıktılar. 

GALATASARAY KÖTÜ BAŞLADI
Şampiyonlar Ligi'nde aldığı Real Madrid ve öncesindeki  Fenerbahçe yenilgilerinin ardından çıkışa geçmek isteyen Galatasaray, Kasımpaşa maçına da iyi başlamadı. 

Ev sahibi Kasımpaşa, 11. dakikada Malki'nin golüyle 1-0 öne geçerken birçok gol pozisyonundan da yararlanamadı. Galatasaray ise ilk 45 dakikada Kasımpaşa kalesine isabetli şut çekemedi. 

Öte yandan Galatasaray'da Felipe Melo ve Sabri Sarıoğlu maç içerisinde kısa süreli bir tartışma yaşadı.

  
SPOR HABERLERİ İÇİN TIKLAYIN

Kasımpaşa: 1 - Galatasaray: 1 

Stat: Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan

Hakemler: Hüseyin Göçek, Orkun Aktaş, Kemal Yılmaz

Kasımpaşa: Isaksson, Elyasa Süme, Yalçın Ayhan, Barış Başdaş, İlhan Eker, Adem Büyük, Donk, Castro, Babel, Scarione, Malki

Galatasaray: Eray İşcan, Sabri Sarıoğlu, Semih Kaya, Chedjou, Riera, Eboue, Melo, Selçuk İnan, Bruma, Drogba, Burak Yılmaz

Goller: Dk. 11 Malki (Kasımpaşa), Dk. 60 Burak (Galatasaray)