BIST 10.267
DOLAR 32,27
EURO 34,76
ALTIN 2.409,13
HABER /  GÜNCEL

Kasa için çilingir aradılar yakalandılar

Alanya'da çaldıkları kasayı açtırmaya götüren 3 kişi kıskıvrak yakalandı!

Abone ol
Antalya'nın Alanya ilçesinde çok sayıda iş yerinden sigara, para ve yiyecek çaldıkları iddia edilen 3 kişi, bir muz deposundan çaldıkları kasayı açtırmak için Sanayi Çarşısına götürürken polis tarafından yakalandı.
Alınan bilgiye göre, Kestel beldesindeki bir muz deposundan hırsızlık yapıldığı ihbarı üzerine harekete geçen jandarma ekipleri, depoda ve çevresinde yaptıkları araştırma doğrultusunda polis ekiplerine bilgi verdi.

Jandarmanın uyarısı üzerine çalışma başlatan polis, Sanayi Çarşısı girişinde bir otomobildeki kişileri şüpheli bularak aracı durdurdu. Araçta yapılan aramada, muz deposundan çalındığı belirlenen kasa ele geçirildi.

Araçta bulunan Melih T. (36) ve Emrah Y. (21) gözaltına alınırken, zanlıların ifadeleri doğrultusunda Cengiz U. da (42) evinde yakalandı. Evde yapılan aramada, demir kesme makası, tornavida, dürbün ve matkap ele geçirildi.
Alanya Merkez Jandarma Komutanlığı ve polis ekiplerince yapılan incelemede, zanlıların Alanya merkezi, Kestel, Avsallar ve Okurcalar beldelerinde çok sayıda market ve iş yerinden sigara, gıda maddesi ve para çaldığı belirlendi.

Hırsızlık olayına karıştığı öne sürülen K.D. adlı kişinin arandığı, olayla ilgili soruşturmanın ise sürdüğü bildirildi.