BIST 10.471
DOLAR 32,77
EURO 35,09
ALTIN 2.457,99
HABER /  SPOR

Kartal kafilesi Diyarbakırda

Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası'nda yarın yapacağı maç için Diyarbakır'a gitti.

Abone ol

Beşiktaş, Fortis Türkiye Kupası'nda Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Spor ile yarın yapacağı 2. hafta maçı için Diyarbakır'a gitti.
    
Beşiktaş Futbol Takımı Genel Menajeri Sinan Engin, Atatürk Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, çok zor bir maç olacağını, rakiplerini ciddiye aldıklarını belirterek, ''Mutlaka kazanmamız gereken bir maç. Fortis Türkiye Kupası'nda tur atlayacaksak bu maçı mutlaka kazanmak zorundayız. Onun için kazanmaya gidiyoruz'' dedi.
    
Teknik direktör Ertuğrul Sağlam ise, ikinci yarının ilk karşılaşmasına çıkacaklarını belirterek, ''Tabii ki kazanmak için gideceğiz. Kazanırken de Fortis Türkiye Kupası'nda ikili averajın değil de genel averajın önemli olduğunu düşünerek, girilen her gol pozisyonunu iyi değerlendirmek istiyoruz'' diye konuştu.
    
Rakiplerini ciddiye alacaklarını da ifade eden Sağlam, ''Karşılaşmanın lig öncesinde bizim için iyi bir hazırlık ve prova olacağını düşünüyorum. Güzel bir karşılaşma olması en büyük dileğimiz'' dedi.
    
Sağlam, Filip Holosko'nun takım ile uyum durumu konusundaki bir soru üzerine de, ''Holosko'nun takım ile uyumu gayet güzel'' yanıtı verdi.
    
YENİ TRANSFER HOLOSKO DA KADRODA
     
Beşiktaş'ın Vestel Manisaspor'dan transfer ettiği Filip Holosko da Diyarbakır kafilesinde yer aldı.

Holosko, Ertuğrul Sağlam'ın yarın görev vermesi halinde Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi DİSKİ Spor karşısında ilk kez siyah-beyazlı formayı giyecek.