BIST 10.046
DOLAR 32,49
EURO 34,73
ALTIN 2.408,00
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Karizma şov izleyenleri büyüledi

Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen 23'ncü Uluslararası Kültür Sanat Festivali çerçevesinde sahne alan Karizma Show'un gösterileri nefes kesti.

Abone ol

Belirli bir koreografiye göre trambolin yardımıyla bir dizi hareket sonucu potaya değişik şekillerde smaçlar vuran takım, farklı pasları, uzun sıçrayışlarıyla da değişik kombinasyonlar oluşturuyor.

23'ncü Uluslararası Kültür Sanat Festivali sebebiyle İnegöl'e gelen grup, Kültürpark içerisindeki Nikah Salonu önünde gösterilerini sundular. Gözlerin bir an olsun üzerlerinden alınamadığı grubun smaç şovları alkışlarla karşılık buldu.

Takım olarak sadece bu işten geçimlerini sağlayan ekip, yaptıkları işi yaşam biçimi haline getirdiklerinin altını söylüyor. Takım Kaptanı Nazif Yurtsever, "Ülkemizi bu şekilde gerçekten iyi tanıttığımızı düşünüyoruz. İzlenme oranları gayet iyi, yorumlar da güzel. Pek çok ülkeden teklif alıyoruz ama vize problemlerimiz var.

Harlem`in gösterisi tek tip. Sürekli top çevirme, pas verme bir süreden sonra sıkıcı olmaya başlıyor. Biz ise konseptimizi, çizgisinden taşırmadan sürekli değiştirip öyle sunuyoruz" dedi.

Balkan ülkelerinin hemen hemen hepsine gittiklerini kaydeden Yurtsever, Şam`da El-Cezire televizyonunun yaptığı programa katıldıklarını belirtti.