BIST 9.717
DOLAR 32,49
EURO 34,98
ALTIN 2.433,71
HABER /  GÜNCEL

Karısını uyutup kiracıyla kaçtı! Meğer neler olmuş!

Zeynel ve Cennet Türkiye'nin gündemine oturdu. Zeynel karısını uyutup altın ve incilerini alarak kiracısı ile kaçtı mı? Zeynel ortaya çıktı meğer neler olmuş...

Abone ol

TÜRKİYE'nin diline düşen olayın başrolündeki karı-koca Show TV ekranına çıktı. Cennet ile Zeynel arasında ekranda da kavga çıktı.

Karı ile kocanın mal davasından çıktığı tahmin edilen kavgasında iki tarafın anlattıkları birbirinden hayli farklıydı. Cennet hanım kiracısıyla kaçtı derken, Zeynel bey oğluyla karısının kendisini evden attığını iddia etti.

BEN SEVDALANDIM BU KADINDAN AYRILAMIYORUM DEDİ

Kocasının kendisini uyutup incileri ve altınlarını alarak kaçtığını söyleyen Cennet Hanım, 'Beni pizza yemeye götürdü. Sonra eve gelince. Ben sevdalandım ayrılamıyorum. Ben birini seviyorum. Kardeşimin yanına gideyim belki bu kadını unuturum' dedi.

Bunun üzerine kendisine 'git hava al' dediğini söyleyen Cennet Hanım, 'Meğer o kadınla kaçıyormuş. Benim üstüme kapıyı kilitleyip o kadınla hep çarşıya gezmeyi gidiyormuş' dedi. Cennet Hanım kocasıyla birlikte kaçtığı kadının görüntüleri olduğunu da iddia etti. Kadının evden çıkarken görüntüsü ekranda yayınlandı.

KARISINI UYUTUP KİRACISIYLA KAÇTI MI?

İddiaların merkezinde yer alan Zeynel Bey de Show TV ekranına bağlandı ve bambaşka iddialarda bulundu. Kiracılarıyla kaçmadığını söyleyen Zeynel Bey, karısıyla oğlunun kendisini kollarından tutup evden attıklarını iddia etti.

Karısını dava ettiğini söyleyen Zeynel Bey, bütün meselenin mal mülk davası olduğunu söyledi. Şimdi orda burda kaldığını söyleyen Zeynel Bey, 'Mal mülk onların olsun. Yeterki bana iftira atmasınlar. O kadına da iftira attılar. Babası onlara dava açacak' dedi. 

Canlı yayında karısının kendisine iftira attığını söyleyen Zeynel Bey, "Mal mülk için mi uğraşıyorsunuz, bu yüzden mi iftira atıyorsunuz. Bütün mesele burdaki ev, Almanya'daki 2 ev... Benim üstüme olan evi satıp iş kurmak istediler. Ben de evi satmam dedim. Herşey bu yüzden oldu. Bana senin 'gönül ilişkin var' deriz' dediler iddiasında bulundu.

ALTIN VE İNCİLERE NE OLDU?

Cennet Hanım kocasının evden giderken altınlarını ve 5 kilo incisini aldığını iddia etti. Zeynel Bey ise 'Borç içindeydi o altınları ve incileri nerden bulmuş" dedi. Evden gitmediğini atıldığını söyleyen Zeynel Bey, sadece giysilerini aldığını söyledi.

Zeynel Bey, "Bana mal mülk için yaptılar ben şu anda orda burda yatıyorum. Oğlum ve karım beni kollarımdan tutarak evden attılar. Madem zehirlemişim neden ölmemiş" dedi.