BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Karısı Bin Ladini çekiştirdi!

Eski karısı Usame Bin Ladin hakkında çarpıcı iddialarda bulundu. Evde ne bir televizyon, ne de telefon var dedi.

Abone ol

İNTERNETHABER
Dış Haberler

Usame Bin Ladin'in eski karısı Najwa Ghanem "Usame Bin Ladin ile yaşamak" adlı yeni kitabında eski eşi ile ilgili çok çarpıcı iddialarda bulundu.

ÖZ OĞLUNU İNTİHAR BOMBACISI OLARAK YETİŞTİRMİŞ

İddialara göre 14 çocuğu olan Usame Bin Ladin kendi öz çocuğunu İslam'ın yeni savaşçılara ihtiyacı olduğu gerekçesiyle intihar bombacısı olarak eğitmiş.

Milyoner olduğu iddia edilen Bin Ladin, evine modern hiç bir eşya almıyormuş.

Najwa, Bin laden'in kuzeni ve evlendiklerinde kendi 15 eşi ise 17 yaşındaymış.

 
 Bin Ladin'in oğlu Omar ve İngiliz eşi

DANS ETMEK, GÜLMEK, ŞAKALAŞMAK YASAK

Daily Mail'in haberine göre; ilk tanışmalarında eski eşinin çok dürüst ve ciddi bir imaj çizdiğini belirten Najwa ayrıca Bin Ladin ile ilgili "gururlu fakat kibirli değildi ayrıca hassas biri olmasına rağmen zayıf biri değildi" diyerek sözlerine devam etti.

Düğünlerinde dansın şakalaşmanın ve gülmenin yasak olduğunu belirten Najwa ayrıca evlerinde de klima, televizyon ve telefon gibi teknolojik araçlarında yasaklı olduğunu belirtti.

KARISI NAJWA GİZLİ BİR YERDE YAŞIYOR

Bin Ladin hiç çekinmeden oğlunu büyüyünce bir intihar bombacısı olarak yetiştirmiş.

Oğlu Omar, babasına bu savaş ve kıyımın ne zaman sona ereceğini sorduğunda "sen bir Müslüman'a Allah'a ibadet etme diyebilir misin? Ben öleceğim güne kadar savaşacağım, son nefesimi alana kadar adalet ve cihat için savaşmayı sürdüreceğim" demiş.

11 Eylül'den sonra kocasıyla konuşmadığını ve nerede olduğunu bilmediğini belirten Najwa şuan Ortadoğu'da gizli bir yerede oğlu Omar ile birlikte yaşıyor.