BIST 9.693
DOLAR 32,49
EURO 34,75
ALTIN 2.501,50
HABER /  GÜNCEL

Kargonuzun teslim bilgisi telefonunuza gelsin

PTT müşterileri talep ettikleri takdirde gönderilerinin teslim bilgisi, anında cep telefonlarına veya sabit telefonlarına iletiliyor.

Abone ol

Lojistik, dünyada en hızlı gelişme gösteren sektörler arasında yer alıyor. Özellikle e-ticaretin yoğunluk kazanmasıyla artan müşteri talepleri, bu sektörü sürekli gelişime yönelten itici güç unsuru taşıyor.

PTT KARGO İLE GÖZÜNÜZ ARKADA KALMIYOR
Lojistikte de bir dünya markası olma yolunda emin adımlarla ilerleyen PTT Kargo müşterilerine daha hızlı, uygun fiyatlı ve güvenilir hizmet verebilmek için halkın anbean nabzını tutuyor. Çünkü PTT Kargo, siz gönderinizi görevliye teslim ettikten sonra gözünüz arkada kalsın istemiyor.

ANINDA TELEFONLARA İLETİLİYOR
PTT Kargo’nun lojistik konusunda size konforu yaşatacak uygulamalarından biri de Telefonla Bilgilendirme Hizmeti. PTT müşterileri talep ettikleri takdirde gönderilerinin teslim bilgisi, anında cep telefonlarına veya sabit telefonlarına iletiliyor. Gönderinin alıcıya teslim edilemediği durumlarda da gönderici konuyla ilgili bilgilendiriliyor. Kargosunun durumunu öğrenen müşteri, PTT Kargo’yla konforu yaşıyor.