BIST 10.634
DOLAR 32,24
EURO 34,96
ALTIN 2.436,84
HABER /  GÜNCEL

Kardeşlerin kibritle oyunu faciayla bitti!

Gaziantep'te, akşam saatlerinde evde kibritle oyun oynayan çocuklar evi yaktı. Kardeşlerden ikisi hayatını kaybederken biri de yaralandı.

Abone ol

Gaziantep'te, akşam saatlerinde meydana gelen yangın yürekleri dağladı. Evde kibritle oyun oynayan iki kardeş, beşiğin tutuşmasına neden oldu. Alevler bir anda evi sardı. Biri beşikte iki kardeş  feci şekilde hayatını kaybetti. Kardeşlerden biri ise  ağır yaralı olarak kurtarıldı.

Gaziantep'teki yangın,  Umut Mahallesi 90 Nolu Sokak'ta anne Kudret Dal, çocukları Ayşe (5) Cennet (4), ve 2 yaşındaki Emine'ye evde bırakıp, kapı komşusuna misafirliğe gitti.

Anne Dal'ın evden ayrılmasının ardından henüz belirlenemeyen nedenle çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. İtfaiye ekipleri, oturma odasında buldukları 3 kardeşi de dışarı çıkardı.

Sağlık ekipleri, 4 yaşındaki Cennet'in boğularak, 5 yaşındaki Ayşe'nin ise yanarak öldüğünü tespit etti. Ağır yaralanan 2 yaşındaki Emine ise özel bir tıp merkezine kaldırıldı.

Bu arada yanarak yaşamını yitiren Ayşe Dal'ın fiziksel engelli olduğu bildirildi.

Yangının çocukların çakmakla oynarken 2 yaşındaki Emine Dal'ın beşiğinin tutuşması sonucu çıktığı ihtimali üzerinde duruluyor.

Yangınla ilgili soruşturma başlatılırken, baba Yusuf Dal'ın inşaatlarda kalıpçı olarak çalıştığı öğrenildi.