BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Kardeşini kalbinden bıçakladı

Karabük'ün Eskipazar ilçesinde iki kardeş arasında çıkan kavgada ağabey ekmek bıçağı ile kardeşini kalbinden bıçaklayarak öldürdü.

Abone ol

Eskipazar ilçesi Hamzalar Köyü Bürnük mahallesinde sabah saat 09.00 sıralarında 27 yaşındaki Nazım Tahtakesen sağır ve dilsiz olan 34 yaşındaki ağbisi Yaşar Tahtakesen ile telefonla komşularını rahatsız etme konusunda tartıştı. Tartışma birden kavgaya dönüştü. Kavga sırasında kardeşinin elinden kurtulan Yaşar Tahtakesen, evden aldığı ekmek bıçağı ile kardeşini evlerinin önünde kalbinden bıçakladı. Nazım Tahtakesen olay yerinde yaşamını yitirirken, ağbisi ise ormanlık alana kaçtı. Jandarma ekipleri Ormanlık alanda Yaşar Tahtakesen'i yakaladı.

İddiaya göre; sağır ve dilsiz olan Yaşar Tahtakesen sık sık telefon ile değişik sesler çıkartarak köydeki komşularını rahatsız ettiği, bu konuda köy halkı Nazım Tahtakesen'e ağabeyine sahip çıkmaları konusunda uyardı. Köylüler, Nazım Tahtakesin'i ağabeyine sahip çıkmaması halinde şikayet edecekleri konusunda uyarıda bulundukları öğrenildi.

Eskipazar Cumhuriyet savcılığı konu hakkında soruşturma başlattı.