BIST 9.524
DOLAR 32,52
EURO 34,83
ALTIN 2.487,67
MEDYA

Karagül 125. final son bölüm nasıl biltti?

Fox Tv'de yayınlanan Karagül dizisi ekranlara veda etti. Sevilen dizi Karagül 125. son bölüm ile final yaptı.Son bölümde izleyenlere şoke eden anlar yaşattı.Dizinin son bölümünden detaylar.

Fox Tv'de yayınlanan Karagül dizisi ekranlara veda etti. Yapımcılığını Şükrü Avşar'ın üstlendiği başrollerinde Ece Uslu, Saruhan Hünel, Mesut Akusta ve Şerif Sezer gibi isimlerin rol aldığı Karagül, son bölüm ile ekrana geldi.



Sevilen dizi Karagül 125. son bölüm ile final yaptı.Son bölümde izleyenlere şoke eden anlar yaşattı.Dizinin son bölümündeki detaylar şöyle:



Karagül son bölümünde neler oldu?

Bütün Şamverdiler için kabus dolu günler Kendal’ın yakalanmasıyla birlikte sona erse de içlerindeki acı ve kaybettiklerinin özlemi hepsinin içini yakmaktadır. Kendal’ın işlediği cinayetlerle yüzleşme zamanı gelir çatar... Büyük mahkeme günü gelmiştir. Kendal’ın soğukkanlılıkla itiraf ettiği cinayetler karşısında Baran kendisine hakim olamaz ve mahkemeyi karıştırır. Kendal demir parmakların arkasına giderken, bundan sonraki en büyük cezası vicdanı ile baş başa kalıp oğlu Mehdi’nin ölümüyle yüzleşmek zorunda kalacak olmasıdır. Kendal’ın cehenneminden geriye kalan Şamverdiler adeta savaş sonrası sessizliği andıran konağa geri dönerler... Artık herkes için kendi dengesini bulma zamanıdır.Kendi dengelerini arayan konak halkı için zor kararlar verme zamanı gelip çatar.

Sitene Ekle
Etiketler