BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Karadenizliler V.Konakla çoştu

İstanbul’da yaşayan Karadenizlilerin 1976 da kurduğu Karadenizspor Gecesinde Feshane'de Volkan Konak sahne aldı.

Abone ol

İstanbul’da yaşayan Karadenizlilerin 1976 da kurduğu Karadenizspor Gecesinde buluşan Karadenizliler unutulmaz bir gece yaşadı.

Otantik Karadeniz horonlarıyla başlayan Haliç Feshane binasındaki gecenin onur konuğu Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali, assolisti ise Volkan Konak’tı.

Gecede bir konuşma yapan Karadenizspor Onursal Başkanı Tekin Küçükali; sporun asıl amacının gençleri uyuşturucu başta olmak üzere tüm kötü alışkanlıklardan uzak tutup kardeşlik zincirinin halkaları haline dönüştürmek olduğunu söyledi. Ailelerden çocuklarını spor yapmaları için teşvik etmelerini isteyen Küçükali, kendisinin de başkanlık yaptığı dönemde kaçırdıkları 3. lige terfi şansını bu yıl kaçırmayacaklarına inandığını belirtti. Karadenizspor’un 3. lige terfi maçlarında üst üste iki maçına aynı hakemin verilmesiyle Dünya tarihinde görülmemiş bir haksızlığa maruz bırakıldığını hatırlatan Küçükali, buna rağmen kardeşlikten ödün vermediklerini de vurguladı. Trabzonspor’la sürdürülen görüşmeler sonucunda, Karadenizspor’un Trabzon’un İstanbul’daki “pilot takımı” olmasını hedeflediklerini söyleyen Küçükali’nin bu sözleri salondan büyük alkış aldı.

Daha sonra Türkiye’nin sıra dışı müzisyenlerinden oluşan kadrosuyla sahneye çıkan Volkan Konak esprileriyle salonu kahkahaya boğarken, eserleri ve yorumlarıyla da kimi zaman ağlatıp kimi zaman tebessüm ettirerek geceye damgasını vurdu.

Haber: Sedat Tunalı