BIST 9.680
DOLAR 32,43
EURO 34,46
ALTIN 2.487,53
HABER /  MEDYA

Karadeniz FM'in Çanakkale gezisi

Karadeniz FM geçtiğimiz Cumartesi günü 45 dinleyicisi ile Çanakkale Şehitlik ve Anıt ziyaretine gitti.

Abone ol

İstanbul'un ve Karadeniz Bölgesi'nin sevilen radyo frekansı 98.2 Karadeniz FM ailesi, başta Adem Metan ve  Genel Yayın Yönetmeni Murat Siydam olmak üzere yetkili kişiler, radyo dinleyicileri ile Çanakkale Şehitlik gezisi düzenledi..

Cuma Akşamı İstanbul’dan yola çıkan ekip Cumartesi sabahı Çanakkale’de şehitlik ziyaretleri ile gezi ve duygu dolu anlar başladı. Karadeniz FM Programcılarından Adem Metan, Karadeniz FM Genel Yayın Yönetmeni Murat Siydam ve Müzik Direktörü Emrullah Gül önderliğinde 45 Dinleyici ile birlikte keyifli yolculuğa başlayan ekip yolculuk boyunca otobüsün içinde kısa skeçler ile horon oyunları gerçekleştirdi.

Gidiş ve geliş yolculuğunda otobüs içerisinde eğlenceli saatler geçiren dinleyiciler Adem Metan’ın espirileri ile güldüler. Cumartesi Akşam saatlerinde İstanbul’da  olan dinleyiciler Bütün Karadeniz FM ailesine bu hayli eğlenceli yolculuktan dolayı teşekkürlerini dile getirdi.

Karadeniz FM Ailesi ise önümüzdeki aylarda başta Kapadokya  olmak üzere birçok gezi ve turlar düzenleyeceğini ve Türkiye’yi Gezmek isteyen fakat imkanları olmayan dinleyicilerine böyle bir imkan sağlayacaklarını bildirdi… 

Aralık ayında Karadeniz FM yetkilileri tarafından düzenlenecek olan organizasyonlarla ilgili bilgilere buradan