BIST 9.525
DOLAR 32,67
EURO 34,92
ALTIN 2.523,48
HABER /  DÜNYA

İnternet buzdolabına da girdi

Arçelik’in yeni buzdolabısı, mutfaktaki kullanımın yanı sıra üzerinde bulunan tablet ekranı ile kablosuz olarak internete girmeye imkan tanı...

Abone ol

Arçelik’in yeni buzdolabısı, mutfaktaki kullanımın yanı sıra üzerinde bulunan tablet ekranı ile kablosuz olarak internete girmeye imkan tanıyor.
Arçelik buzdolabı serisinin en yeni üyelerinden 8860 SBS NY buzdolabı, üstün özellikleriyle dikkat çekiyor. Son teknoloji ile tasarlanan ürün, klasik buzdolaplarından çok farklı bir noktada yer alıyor. Arçelik buzdolabında ürünleri bozulmadan soğuk olarak saklamanın yanında çağı takip eden birçok özellik bulunuyor. Dört kapılı multimedya ekranlı No-Frost buzdolabının üzerinde bulunan tablet ekranı sayesinde kablosuz olarak internete girilebiliyor, böylece internetten radyo - TV takip edilebiliyor.
10 inç TFT dokunmatik LCD ekrana buzdolabına konulan yiyecek ve içeceklerin son kullanım tarihleri not edilerek kolayca takip edilebiliyor. Android işletim sistemi bulunan buzdolabında eksik ürünlerin listesi oluşturulabiliyor ve Migros Sanal Market üzerinden kolayca online sipariş verilebiliyor.
(İHA)