BIST 9.992
DOLAR 32,36
EURO 34,71
ALTIN 2.434,46
HABER /  MEDYA

Karadayı 86. bölüm Mahir Haydar'ı öldürecek mi?

Karadayı 86. bölümü ile bu akşamda nefesleri kesecek. Belgin Mahir'in sırrını çözüyor. Mahirin kabadayılık günleri, geride mi kalıyor.

Abone ol

Karadayı 86. bölümü ile bu akşamda nefesleri kesecek. Belgin Mahir'in sırrını çözüyor. Mahirin kabadayılık günleri, geride mi kalıyor.

İŞTE 86. BÖLÜMDE YAŞANACAKLAR

Belgin, İlknur ve Vehbi'den öğrendiklerini birleştirerek Mahir'in asıl amacının ne olduğunu çözer. Mahir'in karşısına geçip katilin peşinde olduğunu anladığını söyler. Mahir ne yapacağını bilemez halde kalmışken Belgin ona hiç beklemediği bir teklif sunar.

karadayi-86.-bölüm-1.jpg

Mahir bu teklifi kabul edecek midir? Belgin Mahir'in amacını kabadayılara söyleyecek midir? Yasin Songül'le konuşur ve onunla evlenmekten asla vazgeçmeyeceğini söyler. Ona göre suç tamamen kendisindedir. Songül'ü zor günlerinde yalnız bırakmıştır bu yüzden de Songül hazırda bekleyen Osman'a sığınmıştır. Songül Yasin'e evet demek zorunda kalır ve Nazif'le birlikte düğün tarihini kararlaştırır. Songül bir mektupla Osman'a veda eder.

karadayi-86.-bölüm-2.jpg

Bu veda Osman'ın hayatının değişmesine neden olacak olaylar zincirinin başlangıcı olacaktır. Sosyete Yusuf gecekonducuları örgütleyen Haydar'ın ortadan kaldırılması görevini Mahir'e vermeyi teklif eder. Kabadayılar kabul eder.

karadayi-86.-bölüm-3.jpg

Aralarında yeni olan Mahir'in kendisini ve onlara olan bağlılığını ispatlaması için bu adamı öldürmesi gerekmektedir. Mahir Haydar'ı öldürecek midir?

İŞTE 85. BÖLÜMDE YAŞANANLAR

Feride için ayrılık günü gelip çatmıştır. Ankara'ya gitmek için biletler alınmış anne ve babası hazırlıklar için önden Ankara'ya gitmiştir. 

karadayi-85.-bölüm-1.jpg

Feride acıyla sevdasına, yaşayıp büyüdüğü şehre kendince veda etmektedir. Artık farklı şehirlerde yaşayan iki yabancı olacaklar ve aşkları sonsuza kadar yarım kalacaktır. Feride'nin şehri terk edeceğini öğrenen Mahir yıkılır. Yine sevdası ve seçtiği yol arasında kalmıştır. Üstelik son yaptıklarıyla Feride'de açtığı yaranın ne kadar büyük olduğunu bilmektedir. Mahir Feride'nin arkasından gidip onu durdurmayı başarabilecek midir?

karadayi-85.-bölüm-2.jpg

Ayrılık hazırlıkları yapan Feride'ye beklenmedik bir misafir gelir. Vehbi bir ahbabının gelininden bahseder gibi Belgin'den bahseder ve davası için Feride'den yardım ister. Feride öğrendikleri karşısında şaşkına dönmüştür. Belgin locada şahit olduklarından sonra Mahir'den iyice şüphelenmeye başlar. Ona göre Mahir alemde göründüğü gibi biri değildir. Mahir'in karşısına geçip asıl amacının ne olduğunu sorar.

karadayi-85.-bölüm-3.jpg

Mahir'in sessizliği onu daha çok meraklandıracaktır. Belgin Mahir'in asıl amacını öğrenebilecek midir? Hastanede Nazif'in başında bekleyen Songül ve Osman'ı gören Yasin beyninden vurulmuşa döner. Yakınlıklarından aralarında bir şey olduğuna emin olur.

Bu olaydan sonra Yasin Songül'le olan ilişkisi hakkında önemli bir karar verir ve bunu Nazif'e açıklar. Yasin'in kararı nedir?
Ailesi sevdası ve bütün acılarına rağmen yolundan dönmeyen Mahir için kabadayılar yeni bir sınav hazırlığındadır. Mahir'in yeni sınavı nedir?

84. BÖLÜMDE KARADAYI'DA NELER OLDU?

Pazartesi akşamlarının vazgeçilmez dizisi Karadayı bu akşam 84. bölümü ile ekranlara gelecek. Feride'nin tayin kararını öğrenen Mehmet Saim duruma memnun olurken Kerime kızının uzaklara gitmesine asla razı değildir. 

BU AKŞAM 84. BÖLÜMDE İZLEYİCİYİ NELER BEKLİYOR?

Feride'nin tayin kararını öğrenen Mehmet Saim duruma memnun olurken Kerime kızının uzaklara gitmesine asla razı değildir. Feride hayatında ilk kez babasından yardım ister ve işlemlerin hızlandırılmasını sağlamasını söyler. Mehmet Saim kızının bu isteğine olumlu cevap verir. Feride'nin tek arzusu Mahir'le karşılaşma umuduyla yaşamaktan kurtulmak ve onun başka biriyle kuracağı hayata tanıklık etmemektir. Feride'nin tayini çıkacak mıdır?

karadayi-84.-bölüm-1.jpg
Feride'nin tayin istediğinden habersiz olan Mahir ise muradına ermiş kabadayılarla aynı masaya oturmayı başarmıştır. Kabadayılarla resmen ortak olan Mahir, şimdi de hepsinin kendisine güvenmesini sağlayacak ve her biriyle tek tek dost olacaktır. Bu durumu sindiremeyen Sarı Cemal'in Mahir'le ilgili başka planları vardır. Sarı Cemal'in Mahir'i ortadan kaldırmak için hazırladığı oyun nedir? Mahir bu oyuna gelecek midir? 

karadayi-84.-bölüm-2.jpg

Osman'ın Songül'e getirdiği ders kitabının içindeki aşk şiirini tesadüfen gören Nazif ikisi arasında bir şeyler olmasından şüphelenir. Ertesi sabah okula giderlerken Osman ve Songül'ün buluştuğunu görür ve onları takip eder. Nazif takip esnasında iki gencin aşkından emin olur. Tüm yaşadıklarının üstüne böyle bir duruma şahit olan Nazif'in kalbi bütün bunlara dayanamaz.

karadayi-84.-bölüm-3.jpg

Nazif olduğu yere yığılıp kalır. Hastaneye kaldırılan Nazif'in başına bütün çocukları ve sevenleri gelecektir. Kara ailesi hastane koridorunda babalarından acı bir haber gelmemesi için dua etmektedir.