BIST 10.046
DOLAR 32,48
EURO 34,69
ALTIN 2.406,41
HABER /  DÜNYA

Karadayı 34. bölüm fragmanı

Karadayı 34. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölüm 3 Haziran 2013 akşamı ekranlarda olacak...

Abone ol

İNTERNETHABER.COM - Başrollerini Kenan İmirzalıoğlu ve Bergüzar Korel'in paylaştığı dizi Karadayı 34. bölüm fragmanı yayınlandı. Karadayı 34. bölüm 3 Haziran 2013 akşamı atv ekranlarında olacak.

Mahir ve Feride tek başlarına oldukları evde yakınlaşır ve artık aşklarını tekrar alevlendirir. 33. bölümün bittiği yerden sonra ise bu eve Turgut ve polisler tarafından baskın olur. 

FERİDE MAHİR İLE EVLENECEK Mİ?

Mahir ve Feride'nin ellerinden nasıl kaçtığı ise merak konusu... Öte yandan Mahir Feride'ye evlenme teklifi eder ve karısı olmasını ister. Feride bu teklife ne diyecek?

Feride Savcı Turgut'un bir işe karıştığını öğreniyor, peki bu iş hangisi? Olaylar her an daha da heyecanlanırken Feride'nin babası Feride ve Mahir'i odada bulacak mı?

KARADAYI 34. BÖLÜM ÖZETİ

Mahir ve Feride'nin peşinde olan Turgut, onların yerini bulur! Aşka teslim olan Feride, yaşadıklarını ardında bırakmak ister.

Ancak Mahir Feride'nin peşini bırakmaz. Feride hiç beklemediği bir yerde Mahir'i yanı başında bulur. Mahir Feride'ye evlenme teklif eder!

Feride Yasin'den sevkiyatla ilgili gerçekleri öğrenir ve olayların iç yüzünü araştırmaya başlar. Turgut'u sorgulayan Feride, Turgut'un hiç ummadığı bir yerden bir yalanını yakalar!

Mahir davayla ilgili çok önemli bir yol kat eder. Kendisini vuran İbrahim'i hatırlar ve onu bulur. İbrahim Mahir'e Necdet'in ismini verir! Mahir Turgut'u bulmaya bir adım daha yaklaşmıştır!

İŞTE KARADAYI 34. BÖLÜM FRAGMANI...