BIST 10.400
DOLAR 32,23
EURO 34,95
ALTIN 2.412,19
HABER /  GÜNCEL  /  YEREL

Karabükspordan Bursaspora övgü

Kardemir Karabükspor'da, kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Bursaspor Anadolu takımlarına cesaret vermiştir" dedi.

Abone ol

Turkcell Süper Lig'in yeni takımlarından Kardemir Karabükspor'da, kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Bursaspor Anadolu takımlarına cesaret vermiştir" dedi.

Kardemir Karabükspor'un resmi sitesinden açıklama yapan kulüp başkanı Hikmet Ferudun Tankut, "Bu konuda Trabzonspor Anadolu takımlarının öncüsüydü, ancak bir ikinci Anadolu takımı da çıkmadığı için hep böyle kalır düşüncesi hakimdi.

Şimdi Bursaspor'un Turkcell Süper Lig şampiyonu olmasının, ülkemiz futbolunda Anadolu takımları açısından yeni bir sayfa açılmasına neden olmuştur" diye konuştu. Bursaspor'un Anadolu takımlarına çalışıldığında her şeyin başarılacağını gösterdiğini anlatan Tankut, şunları
söyledi:
''Ülkemizde uzun yıllardır İstanbul takımları şampiyonluğu hak ederek elde ediyordu. Trabzonspor'un ardından Bursaspor'unda şampiyon olması diğer Anadolu takımlarını cesaretlendirmiştir.

Düşük bütçelerle de bu işin başarılabildiği ortaya çıkmıştır. Çalışmakla, birlik ve beraberlikle neler başarılabildiğini göstermiştir. Kardemir Karabükspor olarak Turkcell Süper Liginde kalıcı olabilmek ve sürekli hedef büyütebilmek için çalışıyoruz. Uzun zamandır kulübümüzün alt yapısına yatırım yaptık.

Alt yapımızı güçlendirdik. Daha önce 2 defa yükseldiğimiz ve tekrar düştüğümüz Süper Ligde bu defa kalıcı olacağız. Bunu sağlamak için iç ve dış transferlere dikkat ediyoruz.

Bursapor'un başarıları yıldız oyuncu olmadan da neler yapılabildiğinin en büyük göstergesidir. Takım ruhunu ve kulübün ağırlığını taşıyacak oyuncularımız ile ligde kalıcı olma ve fikstürün üst sıralarında yer alma hedefimizi başarmak uzak değil bunu Karabük olarak da başarmak alt yapıların ve tesislerin güçlenmesi ile olacaktır."