BIST 9.548
DOLAR 32,50
EURO 34,59
ALTIN 2.500,91
HABER /  MEDYA

Kara Para Aşk 30. bölüm Elif ve Ömer aşk şarhoşu

Kara Para Aşk 30. bölüm fragmanı yine çok heyecanlı. Elif ile Ömer aşk şarhoşu

Abone ol

Ömer, Sibel'in katilini bulmaya, ona atılan iftiraları temizlemeye kararlıdır. Elif ise ömrünün en zor anlarını yaşarken, babasının göründüğünün aksine karanlık bir hayatı olduğu gerçeğiyle yüzleşir. Bu Elif'in yüzünde patlayan ne ilk ne de son tokat olacaktır. Elif, ailesi için tehlikelerle dolu, karanlık yolda kaybolmak üzeredir.


screen-shot-2014-12-23-at-12.04.05-pm.png

 Başrollerini Engin Akyürek ve Tuba Büyüküstün'ün paylaştığı dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Erkan Can da yer alıyor.

screen-shot-2014-12-23-at-12.04.15-pm.png

Senaryosunu Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat kaleme alıyor. Ay yapımın imzasıyla ekranlara gelen dizinin yönetmenliğini, Ahmet Katıksız yapıyor...

29. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Elif ve Ömer'in birlikteliklerine mani olmak için Nedret'e iş birliğe teklif eden Hüseyin umduğunu bulamaz. Nedret ilişkiye karşı olsa da Hüseyin'e açık vermek istemez. Hüseyin ve Nedret'e rağmen isteme tamamlanır, yüzükler takılır. Ömer ve Elif evliliğe emin adımlarla ilerlemektedirler ve çok mutludurlar.

kara-para-aşk-1.20141216125012.jpg

Pınar'ın bebeği için DNA raporu almaya çalıştığını öğrenen Ömer bu durumdan faydalanıp Pınar'ı konuşturmayı başarır. Metin'le ilgili bilgilere ulaşmıştır ama daha fazlasına ihtiyacı vardır. Ömer Pınar'a muhbiri olmasını teklif eder. Pınar bu teklifi kabul edecek midir? Tayyar'ın Metin'den habersiz böbreğini aldığını öğrenen Ömer şoke olur. Olay sonrası Metin kayıplara karışmıştır. Metin zor durumdadır ve Tayyar'a karşı çok öfkelidir. 

kara-para-aşk-3.20141216125030.jpg

Ömer Metin'i yakalamak için hemen harekete geçer. Bu sırada Nilüfer'den başka güvenecek kimsesi olmayan Metin ondan yardım ister. Nilüfer tek aşkına hayır diyemez ve Metin'e saklanması konusunda yardım eder. Metin'in peşine düşen Elif ve Ömer, Metin'in aslında çok yakınlarında olduğunu fark edecek midir? Metin ve Nilüfer'i yakalamayı başarabilecek midir?

kara-para-aşk.jpg

Hamilelik konusunda Çiğdem'le konuşan Arda bu konuşmadan tatmin olmamıştır. Yalan söylediğini düşünmektedir. Çiğdem'e birlikte doktora gitmeyi teklif eder. Çiğdem kabul eder. Arda Çiğdem'in yalanını ortaya çıkarabilecek midir?

DİZİDE NELER OLDU?

Kara Para Aşk 28 bölümde aşk var. Yeni bölümde Ömer, Elif'i istemeye gider. Elif büyük bir mutlulukla bu teklifi kabul eder.

Elif'in özgürlüğüne kavuşmasını sağlayan Ömer, hayatı daha fazla kaçırmak istemez. Elif'e evlenme teklif etmeye karar verir. Bu anın özel olması için de bir sürpriz hazırlar. Ömer ailelerin ve arkadaşlarının huzurunda Elif'e evlenme teklif eder. Elif büyük bir mutlulukla teklifi kabul edecektir.

kara-para-aşk-1.20141209113752.jpg

Aşk hayatlarında huzuru ve mutluluğu yakalan çift kendilerini bekleyen tehlikelerden habersizdir. İstanbul'a gelir gelmez yeğenlerinin hayatlarında olup bitenler hakkında bilgi sahibi olmaya çalışan Nedret, öğrendikleri karşısında şaşkına dönmüştür.

kara-para-aşk-2.20141209113802.jpg

Ona göre olaylar kontrolden çıkmıştır. Nilüfer yalan söylemektedir, Elif evlenmek üzerdir ve Ömer'in ailesi de kendilerine pek uygun değildir. Nedret, Elif ve Ömer aşkına gölge düşürmeyi başarabilecek midir? Elif ve Ömer'in evleneceğini öğrenen Tayyar deliye döner.

kara-para-aşk-3.jpg

Bu birliktelik evliliğe giderse Ömer'in karısına evlilik hediyesi olarak kendisini hapse attıracağını düşünmektedir. Hüseyin'i çağırır ve evliliğe engel olmasını ister. Kardeşinin mutluluğu ile Tayyar arasına sıkışan Hüseyin, Tayyar'a boyun eğecek midir?

kara-para-aşk-4.jpg


Bütün bunlar olurken cinayet şubeye atanan yeni bir isim gelecek zorlu günlerin habercisidir. Ömer'in eski sevgilisi İpek, Bursa'dan İstanbul'a tayin istemiştir. İpek'in geleceğini öğrenen Pelin ve Arda bunu Ömer'e söyleyebilecek midir?

 ELİF'İN BAŞINA NELER GELDİ?

 Elif imzaladığı itirafname ile nezarette çaresizlik içindedir. Tayyar bütün gücünü kullanarak Elif'i yıldırmaya çalışmaktadır. Elif'in nezarette tehdit altında olduğunu anlayan Ömer onu kurtarabilmek için çabalarken zamanın giderek daraldığının farkındadır.

kara-para-aşk-1.jpg

Ömer sevdiği kadını bu büyük kumpasın içinden çekip çıkabilecek midir? Nezarette zor anlar yaşayan Elif baskılara dayanamayıp imzaladığı itirafnameyi savcıya verecek midir?

kara-para-aşk-2.jpg
Ömer'in sağlık sorunları devam etmektedir. Hüseyin acilen ameliyat isteyen doktora hayır diyen Ömer'i ikna etmeye çalışır. Ömer'in ise kaybedecek vakti yoktur, ne olursa olsun Elif'i kurtaracaktır. Öfkeyle sürekli kendisini durdurmaya çalışan abisine rest çeker. Hüseyin kardeşinin resti karşısında iyice sıkışır. Bir an önce Ömer'i durdurmak ve Arda'nın kuşkularını yok edip kendisini temize çıkarmak zorundadır. Bunun için bir plan yapar fakat gerçekleştirmek için Tayyar'ın yardımına ihtiyacı vardır.

Bıçaklama olayından sonra ilk kez Tayyar'ın karşısına çıkacak olan Hüseyin onu ikna edip yardım etmesini sağlayabilecek midir? Çemberin giderek daraldığının farkında olan Hüseyin peşindeki Arda'yı ve çaresizlik ve öfke içindeki Ömer'i durdurabilecek midir?


Metin'den aldığı parayı eve götüren Nilüfer, Aslı'ya parayı Elif'in kefaleti için Malatya'daki halasından istediğini söyler. Nilüfer'in yalanı daha sonra ayağına dolanacak ve Denizer Ailesi için büyük sorunlar doğuracaktır. Nilüfer'in Aslı'ya yalan söylediğini fark eden Nedret Hala İstanbul'da neler olduğunu anlayabilmek için valizini hazırlayıp İstanbul'un yolunu tutar. İstanbul'da Nedret'i büyük sürprizler beklemektedir. Nedret'in gördükleri ve öğrendikleri karşısında tavrı ne olacaktır?