BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  MEDYA

Güzel Köylü 27. bölüm Gül evlenme teklifi alıyor

Güzel Köylü 27. bölümde Cemal Gül'e evlilik teklif ediyor, Gül'ün cevabı ise evet oluyor. Yeni bölüm yine çok heyecanlı ve nefes kesecek.

Abone ol

Güzel Köylü 27. bölümde Cemal Gül'e evlilik teklif ediyor, Gül'ün cevabı ise evet oluyor. Yeni bölüm yine çok heyecanlı ve nefes kesecek.

Güzel Köylü 27. bölüm fragmanı yayımlandı. Fragmanda Cemal’in Gül’e evlilik teklif ettiği görülüyor. Peki Güzel Köylü 27. bölümdeki bu evlilik sürprizi nereden çıktı?

screen-shot-2014-12-23-at-11.54.57-am.png

Dizinin bu haftaki bölümünde Ailesi Cemal’i Kamuran ile evlendirmeleri için bir teklif alacaklar ve ailesi bu teklife adeta balıklama atlayacak.  Gül bu evlilik hadisesine fena halde bozulacak ama Cemal’in evlilik teklifi onu çok mutlu edecek.

screen-shot-2014-12-23-at-11.54.47-am.png

Ayrıca Güzel Köylü 27. bölüm fragmanına bakılırsa bu hafta diğer çiftlerde de bazı gelişmeler olacak.

26. BÖLÜMDE NELER OLDU

Cemal’in Ailesi Gül’e cephe alıyor! Gül ve Nihal'i kaçıran adamlar Seval'i geri istemektedirler. Cemal ve diğerleri Seval'i vermek yerine bir plan yaparlar ve Seval yerine Seval kılığına giren Sıddık'ı adamlara vermeye kalkarlar.

güzel-köylü-1.20141216124010.jpg

Ancak adamlar bunu anlar ve Sıddık'la Nihal'i tekrar kaçırırlar. Üstelik para çantası da boştur.  Seval bu durumdan rahatsız olur ve adamlarla irtibata geçer. 

güzel-köylü-2.20141216124027.jpg

Öte yandan Kaan'ın Gül'ün eski nişanlısı olduğunu öğrenen Sultanana Kaan'a   Gül'ü üzdüğü için hesap sorar.  Ancak Kaan  Gül'ün kendisini yanlış anladığını anlatır. Cemal'in ailesi de Gül'ün Kaan'ın eski nişanlısı olduğunu öğrenince Gül'e karşı tavır alırlar. 

güzel-köylü.gif

Gül'ün Cemal'e olan ilgisinin geçici bir heves olduğuna inandırır. Bunun üzerine  Sultanana Kaan ve Gül'ü barıştırmak için farklı yollara başvurur.

GÜZEL KÖYLÜ'DE NELER OLDU?

Güzel Köylü yeni bölümü ile yine nefes kesiyor. Gül ve Cemal öpüşüyor, hatta Gül, Cemal ile evliliğe sıcak bakmaya bile başlıyor. 25. bölümde seyirciyi kötü bir süpriz bekliyor.

Gül ve Cemal birbirlerine iyice yakınlaşmışlardır. Hatta Gül'ün Cemal ile evlilik konusundaki düşünceleri bile değişmiştir.

GÜZEL KÖYLÜ 25. BÖLÜMDE NELER OLDU?

güzel-köylü-2.20141209112938.jpg

Cemal'e kendi elleriyle yemekler yapmakta, evlilik konusuna iyice yaklaşmaktadır. Gül'ün bu halleri Cemal'in de hoşuna gitmektedir. Ancak  Gazeteci Oya'nın Güzel köyle ilgili  yaptığı haber, köye bomba gibi düşünce   Gül ve Cemal'in evlilik planları bir anda gölgelenir.

güzel-köylü-3.20141209112954.jpg

Çünkü Oya,  arkadaşı olan Kaan'a iyilik yapmak amacıyla gazeteye Kaan ve Gül'ün aşkıyla  ilgili  bir haber yapmıştır. Bunu öğrenen  köy halkı Gül'e karşı tavır yapar.

güzel-köylü1.jpg

Öte yandan  gazete haberi neticesinde Cemal'leri arayan adamlar, Cemal'lerin peşine düşer ve Güzel Köy’e gelirler. Seval'i almak isteyen adamlar.  Karşılarında Gül'ü bulunca  Seval yerine Gül'ü kaçırırlar.

DİZİDE NELER OLDU?


Gül, Kamuran'ın yalanına inanmamıştır ancak yine de köydeki kızın Cemal'le ilişkisini öğrenmek konusunda kararlıdır. Kamuran'ın yalanı beklenenin aksine Gül ve Cemal'i daha da birbirine yaklaştırır.

güzel-köylü-1.jpg

Üstelik Gül, Seval'in gerçek kimliğini öğrenip, Cemal'in O'nu neden sakladığını anlayınca Cemal'e bir kez daha aşık olur. 

güzel-köylü-2.jpg

Sultanana köyde iyice birbirine giren Onbaşılar ve Öküzcüler ailelerini barıştırmak için bir plan yapar. Hüsnü ve Yusuf bu plana karşı çıksa da Sultanana'nın kurnazlığı karşısında iki aile mecburen barışmak zorunda kalır. Bu barışta tabii ki komik durumlar vardır. 

güzel-köylü-3.jpg

Bünyamin sanayiden çıkardığı yepyeni görünümlü 'ateş parçası' ile köyde büyük bir sükse yapar. Nurten arabanın bu yeni halini hiç beğenmezken Nihal ise hayran olur. Bünyamin ve Nihal yeni görünümlü araçla gezmeye çıkınca başlarına hiç beklenmedik bir olay gelir. Üstelik Nurten Bünyamin’den huylanıp adeta iz sürmeye başlamıştır.

23. BÖLÜMDE GÜZEL KÖYLÜ'DE NELER OLDU?

Ekranların en keyifli dizisi Güzel Köylü 23. bölümü ile ekranlara gelecek. Düğün gecesinde Hilal'in nikah masasındaki cevabı ortalığı iyice karıştırır.

güzel-köylü-26.-bölüm-1.jpg

Yusuf ve Hüsnü iyice birbirlerine düşman olmuşlardır.  Üstelik Hilal'in  bu tavrı Gül tarafından verilen akılla gerçekleştirdiği de öğrenilince tüm dikkatler Gül'e doğru çevrilir. Gül ise Hilal'e bu aklı, Cemal'den esinlenerek vermiştir.

güzel-köylü-26.-bölüm-2.jpg
Düğün gecesi Kamuran'daki değişim Gül'ün Kamuran'ı kıskanmasına neden olmuştur.  Kamuran o gece, sadece Gül'ün değil bir çok kişinin dikkatini çekmeyi de başarmıştır. Bunlardan biri de Kaan'dır.

güzel-köylü-26.-bölüm-3.jpg

Kaan Kamuran'ın aslında güzel bir kız olduğunu ve sıkı bir eğitimle çok daha iyi olabileceğini düşünmektedir

DÜĞÜN VAR!

Kına gecesini rezil eden Yusuf ve Bünyamin, Kemal'i kaçırma planında başarısızlığa uğramışlardır. Hüsnü'ye yakalanırlar.  Hüsnü ve ahali Yusuf ve Bünyamin'e karşı çıkarak   Hüsnü'nün evinden gönderirler. Ancak Yusuf ve Bünyamin  Kemal'i   bu evlilik konusundan caydırmak için planlar kurmaya devam ederler.

güzek-köylü-22.-bölüm-1.jpg

Köyde hummalı bir şekilde düğün hazırlıkları sürmektedir. Herkes  bu düğün için  hazırlanmaya başlar. Bu düğüne en çok özenenlerden birisi de Kamuran'dır.  

güzel-köylü-22.-bölüm-2.jpg

Kaan ise bir atak yaparak Gül'e düğünde giymesi için bir elbise hediye eder. Gül bu elbiseyi giymesinin yanlış anlaşılmaya neden olacağını söylese de Kaan bu konuda ısrar eder.

güzel-köylü-22.-bölüm-3.jpg

21. BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Ekranların en keyifli dizisi Güzel Köylü 21 bölümü ile ekranlara gelecek. Kaan’ın kolejden arkadaşı, Gazeteci Oya karakteri ile izleyeceğimiz Merve Oflaz dört bölüm boyunca dizide yer alacak.

Kaan’ın teklifi üzerine, köye gelecek olan Oya köylünün en doğal halini görebilmek için gazeteci kimliğini  gizleyecek.

güzel-köylü-21.-bölüm-1.jpg

güzel-köylü-21.-bölüm-2.jpg