BIST 10.046
DOLAR 32,28
EURO 34,67
ALTIN 2.411,67
HABER /  GÜNCEL

Kara Kartal İngiltere semalarında

Avrupa Ligi macerasına Maccabi galibiyetiyle başlayan Beşiktaş bu akşam İngiltere'de Stoke City ile karşılaşıyor.

Abone ol

Maccabi önündeki iyi futbol ve alınan farklı galibiyetle taraftarlarını sevindiren siyah-beyazlılar İngiltere'den iyi bir sonuçla İstanbul'a dönmek istiyor.

Bu sezon Premier Lig'de iyi bir grafik çizen Stoke City de Beşiktaş karşısında gruptaki ilk galibiyetinin peşinde olacak.  

Beşiktaş Teknik Direktörü Carlos Carvalhal, Avrupa Ligi E Grubu'nda bugün İngiliz ekibi Stoke City ile deplasmanda yapacakları grup ikinci karşılaşması öncesi önemli açıklamalarda bulundu.

İPLER BİZDE OLMALI
Portekizli çalıştırıcı Avrupa'daki hedeflerinin ne olduğuyla ilgili olaraksa, "Öncelikle olaya adım adım baktığımı belirtmek isterim. İlk olarak gruptan çıkmalıyız. Tabii ki bizim sonuçlar kadar rakiplerin sonuçları da önemli. Ancak, rakiplerin ne yaptığına bakmadan kendi işimizi yapmak istiyoruz" diye konuştu.

HER OYUNCUM DEĞERLİDİR!
Carlos Carvalhal, yaptığı oyuncu seçimleriyle ilgili olaraksa, "Formayı sırtına verdiğim her oyuncu benim için değerlidir" ifadesini kullandı.

AVRUPA'DA 154. RANDEVU
Beşiktaş, Stoke City karşısında Avrupa kupalarında 154. karşılaşmasına çıkıyor. Siyah Beyazlılar, bugüne dek Avrupa kupalarında yaptığı toplam 153 maçtan 55'ini kazanıp, 30'unda berabere kalırken, 68 karşılaşmayı ise kaybetti.

Stoke Ciy, UEFA Avrupa Ligi'nde bugün Beşiktaş ile yapacağı maça Andy Wilkinson ile Kenwyne Jones'dan yoksun çıkacak. Marc Wilson ile Matthew Etherington'ın durumunun ise belirsizliğini koruduğu kaydedildi.

STAT: Britannia
HAKEM: Antony Gautier
SAAT: 22:05

BEŞİKTAŞ: Rüştü, Ekrem, Sivok, Sidnei, Egemen, Ernst, Aurelio, İsmail, Quaresma, Simao, Edu
TEKNİK DİREKTÖR: Carlos Carvalhal