BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Kapkaççı kameraya takıldı

Esenyurt'ta bir alışveriş merkezinde ürünleri incelemeye dalan kadının çantasını çalah hırsız güvenlik kamerasına takıldı

Abone ol

Esenyurt'ta bir alışveriş merkezinde ürünleri incelemeye dalan kadının çantasının çalınma anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Olayın ardından yakalanan ve birçok suçtan sabıkası bulunduğu öğrenilen 3 şüpheliden ikisi tutuklanarak cezaevine gönderildi. 


Güvenlik kameraları tarafından an be an kaydedilen olay, 3 kişinin birlikte iş yerine girmesiyle başlıyor. Ürünlerle ilgileniyormuş gibi yapan zanlılar bir yandan da dükkândaki müşterileri süzüyor. Kendisini alışverişe kaptıran bir kadını gözlerine kestiren şahıslar, kadının etrafında oyalanmaya başlıyor.

Bir yandan ürünleri inceleyen kadının çantasını yere koymasını fırsat bilen hırsızlardan biri hemen çantayı ayağıyla kendi tarafına çekiyor. Mağdurun kısa süreli dalgınlığını affetmeyen hırsızlar, çantayı yanlarında getirdikleri naylon torbaya koyarak hızla olay yerinden uzaklaşıyor. 


Görüntüleri inceleyen A Bölgesi Güven Timleri’ne bağlı polisler şahısların eşkalini belirledikten sonra, zanlıları başka bir hırsızlığa hazırlanırken gözaltına aldı. Birçok suçtan sabıkası bulunan Sultan Ç. ve Hatice K. çıkarıldıkları mahkemece tutuklanırken, Aşkın A. tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.