BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  DÜNYA

Kanadalı komutandan sapık kareler

Kanadalı komutan Russell Williams, iki kadını öldürmek, ikisine cinsel tacizde bulunmakla suçlanıyor.

Abone ol

Kanada'nın en büyük hava üssünden sorumlu komutan Russell Williams, iki kadını öldürmek, ikisine cinsel tacizde bulunmaktan yargılanıyor.

Cinsel tacizde bulunduğunu itiraf eden Albay Williams'ın, tecavüz ederek öldürdüğü kadın onbaşının görüntülerini videoya aldığı ortaya çıktı.




Görüntülerde 38 yaşındaki Onbaşı Marie-France Comeau, "İnsaf et. Hayatım boyunca hep iyi bir insan oldum. Yaşamak istiyorum" diyerek yalvarıyor.

Williams’ın ise Comeau'ya  “Kapa çeneni” diye cevap verdiği duyuluyor ve daha sonra kamerayla kadının burun deliklerini ve ağzını yakın plandan çekerek boğuluşunu seyrediyor.

Mahkemede izlenilen video görüntülerde 27 yaşındaki Jessica Lloyd'un ise Williams tarafından öldürülmeden önce, "Ölmek istemiyorum, lütfen" diye yalvardığı ve "Eğer ölürsem, anneme onu sevdiğimi söylersin değil mi?" dediği duyuluyor.

EVİNDE 500 ADET İÇ ÇAMAŞIRI BULUNDU

Cinayet ve tecavüz suçlarından tutuklanan Albay Williams'ın evinde yaklaşık 500 adet kadın iç çamaşırı bulunmuştu. Mahkeme öncesi Williams'ın adına açıklama yapan avukatı, komutanın kendisine yöneltilen tüm suçlamaları kabul edeceğini açıklamıştı.

82 HANEYE TECAVÜZ ETTİ

Ontario eyaletindeki Trenton hava üssünden sorumlu olan Williams aynı zamanda 82 haneye tecavüz vakasıyla da suçlanıyor. Williams girdiği evlerde 11 yaşından küçük kızların iç çamaşırlarını çaldığını da kabul etti.

Williams'ın kurbanlarından biri Kasım 2009'da evinde ölü bulunmuştu. Diğer kadın ise geçtiğimiz Ocak ayında kaybolmuştu.

Cinayet kurbanları Comeau ve Lloyd hava üssünün bulunduğu Ontario eyaletinde yaşıyordu.