BIST 10.677
DOLAR 32,22
EURO 34,94
ALTIN 2.418,47
HABER /  GÜNCEL

Alkolik Rus gülmekten kırdı geçirdi (video)

Alkolün dozunu fazla kaçıran Rus plajda rezil rüsva oldu. Komik anlar cep telefonuna kaydedildi.

Abone ol

Aşırı alköllü bir yaşlı adamın gömlek sandığı şortunu kafası ve kollarını geçirmeye çalışırken çekilen görüntüler, sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta rekor sayıda izlendi.

Rusya'da bir plajda çekilen görüntülerde, aşırı alkol alan bir tatilci, gömlek sandığı şortunu ısrarla kafasından geçirmeye çalışıyor. Yaklaşık 2 dakika süresince şortunu gömlek niyetine giymeye çalışan yaşlı adam, uzun bir uğraşın sonunda bunu başarıyor.

Ancak şortu giydikten kollarını birleştirmekte zorlanan yaşlı adam, bir şeylerin yolunda gitmediğini fark ediyor. Şortunu çıkarmaya uğraşıyor, ancak bunu da bir türlü başaramıyor.

İşte tam bu sırada denizden çıkan genç bir adam, iki kolu havada kalan yaşlı adamı fark ederek yanına yaklaşıyor ve şortunu giymesine yardımcı oluyor. Yaşlı adamın giymeye çalıştığı şeyin aslında bir şort olduğunun farkına varan genç adam, önce tebessüm ediyor ardından da çıkarmasına yardımcı oluyor.

Alkolik yaşlı adamın içinde bulunduğu komik durumu fark eden başka bir tatilci, kahkahalar eşliğinde olup bitenleri saniye saniye cep telefonuyla kaydediyor.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta yayınlanan görüntüler, şimdiden izlenme rekorları kırıyor.

:   Etiket: