BIST 10.180
DOLAR 32,24
EURO 34,96
ALTIN 2.454,23
HABER /  GÜNCEL

Kan donduran vahşet!

8 yaşındaki çocuğa hem işkence edildi hem de tecavüz... Babası gözaltına alındı.

Abone ol

Muğla'nın Milas ilçesinde tüyler ürperten bir olay yaşandı. Kırcağız Köyü'nde oturan Abdülmelik Ö. (32), 8 yaşındaki oğlu B.Ö.'yü merdivenden düştüğünü söyleyip hastaneye göt

 BABA TUTUKLANDI
Tecavüze uğrayıp, işkence gören B.Ö.’nün Babası A.Ö. ve birlikte yaşadığı Ç.K., çıkarıldıkları nöbetçi mahkemece ’çocuğa eziyet etmek ve eziyete iştirak’suçundan tutuklandı. Baba A.Ö. ve birlikte yaşadığı Ç.K. Muğla Cezaevi’ne gönderildi. A.Ö’nün Ç.K.’dan olan oğlu M.Ö. amcası Hakan Özel’e teslim edildi. Ç.K’nın ilk eşinden olan kızı A.E. de Sosyal Hizmetler ve Çocuk Esirgeme Kurumu Muğla Çocuk Yuvası’na gönderildi. Tedavisi süren B.Ö.’nün de iyileşince devlet korumasına alınacağı belirtildi
ürdü.

Çocuğa yapılan muayenede, ağır işkencelere maruz kaldığı ortaya çıktı. Doktorlar küçük oğlanın tecavüze uğradığını belirledi.

KESER SAPI VE KIZGIN ÜTÜ...

Keser sapı ile dövüldüğü ve kalçalarının ütüyle dağlandığı tespit edilen B.Ö.'nün tecavüze uğradığını da belirleyen doktorlar, güvenlik güçlerine bilgi verdi.

Jandarma, baba Abdülmelik Ö. ile birlikte yaşadığı Çilem K.'yi (23) gözaltına aldı.

ANNESİ TERK ETMİŞ

Bu arada; ayrı yaşadığı eşinin fuhuş yaptığını iddia ederek "Çocuk benden olmayabilir" diyen Abdülmelik Ö.'nün, DNA testi istediği öğrenildi.

Talihsiz B.Ö.'nün, 2 ay önce İzmir'de yaşayan annesi tarafından babasına bırakıldığı ortaya çıktı.