BIST 9.916
DOLAR 32,44
EURO 34,74
ALTIN 2.438,67
HABER /  DÜNYA

Kamyon ortalığı savaş alanına çevirdi: 1 ölü, 3 yaralı

Gaziantep’te otomobili biçen kamyon, iki ağacı kökünden söktükten sonra direğe, ardından reklam tabelasına çarparak durabildi. Kazada kamyon...

Abone ol

Gaziantep’te otomobili biçen kamyon, iki ağacı kökünden söktükten sonra direğe, ardından reklam tabelasına çarparak durabildi. Kazada kamyon sürücüsü yaralanmazken; otomobildeki 1 kişi öldü, 3 kişi de ağır yaralandı.
Edinilen bilgiye göre kaza, Gaziantep Havalimanı yolu üzerinde meydana geldi. Gece geç saatlerde Gaziantep Havalimanı istikametinden kent merkezine gelen Ramazan Ölmez (28) yönetimindeki 79 DK 059 plakalı kamyon, aynı istikamete giden Abdullah İnce (21) yönetimindeki 27 N 6325 plakalı otomobile arkadan çarptı. Kazanın şiddetiyle otomobil hurda yığınına dönerken, hızını alamayan kamyon iki ağacı kökünden söktükten sonra elektrik direğine, ardından da reklam tabelasına çarparak durabildi. Kazayı fark eden çevre sakinleri, “Büyük bir gürültü duyduk ve kaza olduğunu fark edince buraya koştuk. Otomobilin içinde yaralılar vardı ve onları çıkardık. Yaralılar gelen ambulanslarla hastaneye götürüldü” dedi.
Kazada otomobilde bulunan ve ağır yaralanan 12 yaşındaki Mehmet İnce kaldırıldığı Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi’nde yapılan bütün müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Abdullah İnce de bu hastanede yapılan ilk müdahalenin ardından tedavi altına alındı. Otomobildeki diğer yaralılar Aliye ve Mustafa İnce ise 25 Aralık Devlet Hastanesi’nde tedavi altına alındı.
Kazanın hemen ardından olay yerine gelen jandarma ekipleri, kamyon sürücüsü Ramazan Ölmez’i gözaltına aldı. Jandarmanın aracında bekleyen kamyon sürücüsü Ölmez’in şokta olduğu gözlendi. Olay yerinde başka bir kaza yaşanmaması için tedbir alan jandarma, yaptığı incelemelerin ardından araçları çekici marifetiyle olay yerinden kaldırdı.
Kazayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.
(İHA)