BIST 9.008
DOLAR 32,33
EURO 35,04
ALTIN 2.280,65
HABER /  GÜNCEL

Kamera siparişi verdi kutudan bakın ne çıktı!

Diyadin ilçesinde bir kişi, telefonla katıldığı kampanyadan satın aldığı kamera ile ses kayıt cihazı yerine meyve suyu ve kulaklık gelince şok oldu.

Abone ol

İlçe merkezinde market işleten Celal Vural, gazetecilere yaptığı açıklamada, bir hafta önce telefondan arandığını ve arayan kişinin 575 lira değerinde masa üstü kamera ile dinleme cihazını kampanyayla 170 liraya sattıklarını söyledi. Arayan kişinin kendisini ikna ettiğini ve iş yeri adresini vererek malzemeleri sipariş ettiğini anlatan Vural, "Bir hafta önce beni bir şirketten aradılar. Bana dediler ki 'ne iş yapıyorsun', market işletiyorum dedim. Bana dediler ki 'işte 575 lira değerinde masa üstü bir kamera ve ses kayıt cihazımız kampanyada. Size 170 liraya göndereceğiz.' Biraz konuştuk. Dolandırıcılıktan şüphelendim. Telefondaki şahıs beni ikna etti. Adresimi verdim. Bir hafta sonra kargo elime ulaştı. Ücretini ödeyip kargoyu açtım. Bir de ne göreyim. Bir meyve suyu bir de kulaklık çıktı" dedi.

İnsanların bu tür olaylara karşı dikkatli olmasını isteyen Vural, "Tabi geri verme ihtimali yok. Bunu basın aracılığıyla herkese duyurmak istedim. Herkes bilsin ki bunlar şebeke. Bu tür alışverişlerde dikkatli olsunlar. 170 liramız gitti. Can sağlığı olsun. Bir daha böyle bir hataya düşmeyeceğiz. Bizim insanlarımızda dikkatli davransın. Böyle bir hataya düşmesinler. Üstüne meyve suyumuzu da içtik. Can sağlığı olsun" diye konuştu.