BIST 10.644
DOLAR 32,20
EURO 35,01
ALTIN 2.500,70
HABER /  GÜNCEL

Kamera şakasının sonu kanlı bitti!

Yapılan kamera şakası hem mağduru, hem de stüdyo görevlisinin hayatını değiştirdi. Adam stüdyoyu bastı.

Abone ol

Adana'da, 4 yıl önce kendisine yapılan kamera şakasının televizyonda yeniden yayınlandığını iddia ederek yerel televizyonun stüdyosunu 2 kardeşiyle birlikte basan S.K., karşısına çıkan montaj görevlisini ayağından bıçakladı. 3 kardeş gözaltına alınırken, televizyonda şaka programı yayınlanmadığı belirtildi.

Bugün Adana'da meydana gelen şaka gibi olay iddiaya göre şöyle gelişti: Yerel yayın yapan Akdeniz TV, 2006’da bir şirkete şaka programı yaptırdı. Şaka programının kurbanı S.K. ve ailesi, yapılan şakadan olumsuz yönde etkilendi. S.K.'nın adı açıklanmayan bir komşusu, söz konusu şakayı televizyonda izlediğini bildirdi. Bunun üzerine S.K., kardeşi S.K. ve arkadaşı E.N. ile birlikte televizyona gelerek yetkililerle görüşmek istediğini söyledi. Televizyon çalışanları, şaka programı yayınlanmadıklarını söylemesine rağmen öfkesine hakim olamayan S.K., karşısına çıkan televizyonun montaj bölümünde görevli 27 yaşındaki Öner Turus'u sol bacağından bıçakladı.

Bu saldırıdan Olaydan sonra kaçmaya çalışan 3 saldırgan, haber verilen polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak polis merkezine götürüldü. Hastanede ayakta tedavi gören Öner Turus da taburcu olduktan sonra ifade vermek için polis merkezine gitti. Televizyon görevlileri, kendilerinde böyle bir şaka programı yayınlanmadığı, şaka görüntüsü olmadığını söylerken, S.K.'nın adını açıklamayan eşi de komşularının söz konusu görüntüyü başka bir yerel televizyonda gördüğünü, ancak yanlış anlaşılma olduğunu ileri sürdü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.