BIST 10.083
DOLAR 32,46
EURO 34,74
ALTIN 2.429,60
GÜNCEL

Kalp Atışı 14.bölüm fragman

Kalp Atışı 14. bölüm fragmanı yayınlandı. Kalp Atışı 14. yeni bölümüyle 6 Ekim 2017 Cuma akşamı Show TV'de olacak. Kalp Atışı'nın bu hafta yayınlanacak son bölümünde neler yaşanacak?

SHOW TV'de büyük beğeniyle izlenen ve her yeni bölümü büyük merakla beklenen Kalp Atışı'nın 14. bölüm fragmanı yayınlandı! Peki yeni bölümde neler yaşanacak? Kalp Atışı 14. bölüm fragmanında Eylül'ün Ali Asaf'ın evlilik teklifini kabul etmesi büyük merak uyandırdı. İşte Kalp Atışı 14. bölüm fragmanı...

Kalp Atışı’nın geçtiğimiz Cuma akşamı ekrana gelen 13. bölümünde; Ali Asaf’ın sözlerini duyan Ziyanur kalp krizi geçirerek yere yığıldı. Ziyanur’u hayata döndürmek için elinden geleni yapan Ali Asaf’ın en büyük destekçisi Eylül oldu. Esma sayesinde kendisine komplo kuranın Sinan olduğunu anlayan Eylül, ondan hesap sordu. Babasına söylediği sözlerden dolayı büyük bir pişmanlık yaşayan Ali Asaf bir yandan da Eylül’e gerçekleri söylemek istedi. Bahar’ı öldüren ve hastanede tedavi olan saldırgan Eylül’e özür mektubu bırakarak kendini öldürmeye çalıştı. Süleyman’ın hasta yatağında Ziyanur’u ziyaret ettiği anlarda ise nefesler tutuldu.

Sitene Ekle
Etiketler