BIST 10.392
DOLAR 32,31
EURO 34,93
ALTIN 2.391,66
HABER /  SPOR

Kalli bir takımı gönderdi

Feldkamp büyük bir operasyona imza attı ve adeta bir takımı gönderdi.

Abone ol

G.SARAY’DA bu sezon 14 yıl sonra yeniden teknik direktörlüğe getirilen Alman ’Kalli’ büyük bir operasyona imza attı ve adeta bir takımı gönderdi. 1992-93 sezonunda Hakan Şükür, Falco, Stumpf, Suat, Mustafa Kocabey, Gütschow, Boliç gibi isimleri getirip ’şampiyon’ takım yaratan Kalli, bu sezon 12 futbolcuyu yolladı. Ayrıca 3-4 oyuncunun daha G.Saray’dan kopması bekleniyor.

Cimbom’da Gerets’in ayrılışından sonra ilk olarak 5 yıl Florya’da kalan Mondragon Köln’ün, Japon İnamoto da E.Frankfurt’un yolunu tuttu. Kiralık sözleşmesi biten Tolga’yı yollayan Cimbom, oyun kurucusu Saşa İliç’i ise Salzburg’a sattı. Tecrübeli Ergün’ü serbest bırakan sarı-kırmızılı takım, kaleci Fevzi Elmas’ı Antalyasporlu Volkan Yaman transferinde takas olarak kullandı.

8 YENİ OYUNCU ALINDI

BU altı oyuncunun yanısıra Avrupa kampı sonrasında ise Kalli, Necati, Cihan, Orhan ve Hasan Kabze ile vedalaştı. Yine Alman hocanın istemediği Carrusca’nın Arjantin’e kiralanması kesinleşti. Son olarak Emre Aşık’a yolverildi. Böylece Kallizedeler’den adeta şampiyonluğa oynayacak bir takım ortaya çıktı.

YENİ YOLCULAR OLABİLİR

HER antrenmanda ve maçta oyuncularını ’azarlaması’ ile ünlenen Feldkamp, 8 yeni transfer yaptırdı. Üç yabancı Lincoln, Bouzid, Linderoth, üç yerli Orkun, Volkan, Servet ve iki gurbetçi Serkan ve Barış takıma takviye edildi. 12 ismi gönderip, 8 yeni oyuncuyla yola devam eden G.Saray’da başka takımlardan dönen Cihan Can, Cafercan, Mülayim ve Uğur Demirok Orduspor’a verildi. PAF’tan Anıl, Çağrı ve Fırat alınırken şimdi yeni yolcuların kim olacağı merak konusu. Sezonun başlamasına 10 gün kala Tomas, Okan Buruk, Mehmet Güven, Uğur Uçar, Aydın’ın durumu belirsiz. Bu oyunculardan özellikle Okan ve Tomas’ın gitmesi yüksek olasılık. Pekii bu büyük değişim normal mi? G.Saray, F.Bahçe ve Beşiktaş geçmiş dönemlerde yüksek futbolcu enflasyonu yaşadıkları sezonlarda hep çuvalladı. Bakalım 73 yaşında adeta sihirbazlığa soyunan ve takıma yeni bir felsefe aşılamak isteyen Kalli’nin aşısı tutacak mı?