BIST 10.159
DOLAR 32,21
EURO 35,08
ALTIN 2.470,96
HABER /  GÜNCEL

Kaleci Volkan'la böyle dalga geçti

Yusuf Namoğlu, Manisaspor maçı sonrası "Yeter artık, haykırışım verilmeyen gole" diyen Volkan'a "Maşallah ne göz varmış. 100 metre geriden ofsaytı görüyor!" diyerek ince bir gönderme yaptı

Abone ol

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Başkanı Yusuf Namoğlu hakemlerin ilk haftaki performansını değerlendirirken, isyan eden F.Bahçe kalecisi Volkan Demirel'e de taş atmayı ihmal etmedi.

Namoğlu, Manisaspor maçının son dakikasındaki golün ofsayt gerekçesiyle iptal edilmesi için "Buradaki ofsayt kararı, at yarışlarında foto finiş koyuyorlar, onun gibi bir olay... 1 saniyede 1 metre kaçırabilirsin. Bunu her hakem kaçırabilir. Bunlar kabul edilebilir hatalar. Fifti fifti pozisyon. Ancak Volkan'a katılmak elde değil" ifadesini kullandı.

'SEMİH GÖREBİLİR'

Milli eldivenin sözlerine anlam veremediğini belirten Namoğlu, "Maşallah ne göz varmış. Sağolsun, 100 metre geriden ofsaytı görüyor, bu olağanüstü bir şey! Nasıl ve nereden gördü merak ediyorum. Doğru da çıkabilir ama 100 metre geriden bu kadar kesin konuşabilmesine şaşırdım" dedi.

Namoğlu, Semih Şentürk'ün karşılaşma sonrası tepkisi için de "Semih pozisyonun içinde, o görebilir" yorumunu yaptı. Orta hakem Özgür Yankaya ve yardımcılarına sahip çıkan Namoğlu, "Manisa'nın golü de kritikti ama salise olayıyla doğru karar verildi" diye konuştu.

"SİVAS'TA HATA OLDU"

Yusuf Namoğlu, Barış Şimşek'in yönettiği Sivas-Eskişehir maçında hatalar yapıldığını kabul etti. Namoğlu, "Bana göre hataların en önemli nedeni, hakemin iyi yer alamaması ve önü perdelendiği için doğru görememesi. Hakem iyi bir nokta alırsa, önü açık olur, çok daha iyi görebilir. Zaten hatalarla ilgili bu haftadan sona toplanacağız. Belediye-Ordu maçında da iletişim eksikliği olmuş. Yardımcı hakemin uyarısıyla doğru karar verildi. Top oyun dışı kaldığı için durmuştu, penaltı için değil. Doğru olan da kornerdi. Yanlıştan dönüldü" diye konuştu.