BIST 10.277
DOLAR 32,34
EURO 34,84
ALTIN 2.387,61
HABER /  POLİTİKA  /  CHP

Kalabalığın arasında akıp gitti

Pozitif dili bırakan Kılıçdaroğlu, kılıçını çekti ve AK Parti'ye daldı. Sözcü de dün çektiği bir fotoğrafı böyle manşetine taşıdı.

Abone ol

İNTERNETHABER.COM- Kılıçdaroğlu uzun süredir hiç bu kadar sert konuşmamıştı. CHP liderinden referandum meydanlarında bile böylesi ağır ifadeler duymamıştık.

Görünen o ki 2011 yılında yapılacak genel seçim öncesi meydanlar çok ısınacak. Türban dosyası rafa kalkınca, kılıçlarını çeken liderler, dün itibariyle resmen savaş ilan ettiler. Özellikle de CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu üslubu çok sertti.

Erdoğan'ın omurgasızlık ve kıvırtmakla suçlayan Kılıçdaroğlu, 'Recep Bey'den inciler' adlı kitap hazırlığı talimatı verdi. Kitap kalın olursa ismini de 'Recep Larousse' olarak değiştirecek.

İşte Kılıçdaroğlu'nun gruptaki bu sert çıkışı, hükümete en ateşli muhalefeti yapan Sözcü gazetesini sevindirdi. Gazete, AK Parti'lilerin arasında kalan Kılıçdaroğlu'nun Meclis merdivenlerindeki yürüyüşünü iktidara meydan okuma olarak gördü.

 "Yardı geçti" manşetiyle fotoğrafı veren gazete, bu görüntüyü, "CHP lideri, Tayyip ve yandaşlarının yanından "omurgalı" bir şekilde yürüyüp Meclis'e girdi" sözleriyle tarif etti.

'HER YER AKP'Lİ DOLUYDU'

Adem Altan imzalı fotoğraf işte böyle anlatıldı: "Her yer AKP'li doluydu. Bu sırada CHP lideri Kılıçdaroğlu geldi. AKP'lilerin arasına daldı. Erdoğan'ın 2 metre yanından AKP'lileri yara yara merdivenleri çıktı. Grup toplantısında da Erdoğan için "Omurgasız" dedi."