BIST 9.530
DOLAR 32,45
EURO 34,82
ALTIN 2.476,59
HABER /  GÜNCEL

Kahramanmaraş'ta okullar tatil mi 13 Aralık tatil olan okullar

KAHRAMANMARAŞ'ta kar yağışı akşama doğru etkisini iyice arttırdı. Özellikle köylerde yollar kapandı vatandaşlar zor anlar yaşadı. Kahramanmaraş'ta okullar bugün yani 13 Aralık perşembe günü Elbistan ilçesinde tatil edildi.

Abone ol

KAHRAMANMARAŞ hava durumu için meteoroloji alarm verdi, kar yağışı bugün de devam edecek. Özellikle kar yağışı köylerde ve yüksek kesimlerde etkili. Yoğun kar yağışından dolayı Kahramanmataş'ta bugün okullar tatil edildi. Kahramanmaraş'ın Elbistan, Afşin, Göksun, Ekinözü ve Nurhak ilçelerinde kar yağışı etkili olmaya başladı.

İki gündür devam eden sağanağın ardından kent merkezinin yüksek kesimleri ile Elbistan, Afşin, Göksun, Ekinözü ve Nurhak ilçelerinde kar yağışı etkisini gösteriyor.

İlçelerde karayolları ekipleri arterlerde, Büyükşehir Belediyesi ekipleri de mahalle yollarında çalışma yürütüyor.

ELBİSTAN'DA OKULLAR TATİL EDİLDİ: İlçe genelinde etkili olan kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle Elbistan'da yarın eğitime bir günlük ara verilecek.

Kaymakam Özkan Demir, yazılı açıklamasında, ilçedeki yoğun kar yağışı, soğuk hava ve oluşacak buzlanma riski nedeniyle yarın tüm ilk ve ortaokullarla liselerde, eğitime bir gün süreyle ara verileceğini belirtti.

Demir ayrıca, ilçe genelinde görev yapan engelli kamu personellerinin de bir gün süreyle idari izinli sayılacaklarını bildirdi.